Predivno more Baške na Krku uz odmor za dvoje na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Corinthia Baška Sunny by Valamar uz korištenje bazena i fitnessa u wellness centru...samo 892 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljetno buđenje tik uz more! Doživite nestvarne ljepote i mediteranski ugođaj Baške... Dijete do 15 godina uključeno u cijenu na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi isključivo za termin od 03.04.20. do 24.05.20. Isključeni termini 29.04.-03.05.20. i 08.-10.05.20.

Corinthia-Baška

Ispunjen obiteljski odmor očekuje vas u hotelu Corinthia-Baška kraj znamenite Vele plaže u Baški na samom jugu otoka Krka. Prirodni sitni šljunak, pješčano morsko dno i blagi ulaz u čisto more osvojit će vas na prvi pogled, a vašu djecu će potaknuti na prve pokušaje plivanja
Za potpuni gastronomski užitak, nudimo vam bogati bife u hotelskom show-cooking restoranu i specijalitete domaće kuhinje u modernom ambijentu bistroa Funtana u prizemlju hotela.


Hotel Corinthia-Baška iznenadit će vas vrhunski uređenim wellness centrom na 1300 m2 s unutarnjim bazenom, saunama, whirlpoolima, fitness studiom i raznolikim tretmanima.

Obiteljska zabava zajamčena je u hotelu Corinthia-Baška na 550 m2 vanjske vodene površine - na bazenu za odrasle s vodenim efektima i 2 dječja bazena.
U Wellnessu Baška na 1300 m2 sigurno ćete pronaći kutak za sebe - na prostranom unutarnjem bazenu s vodenim efektima, u dječjem bazenu, u whirlpoolima i saunama, u fitness studiju ili uz jedan od opuštajućih tretmana.


BAZENI U SKLOPU HOTELA

Iskoristite mogućnost i besplatno uživajte na vanjskim i unutarnjim bazenima hotela Corinthia Baška. Opustite se uz ležeće masaže, hidromasaže, gejzire, slapove i vodoskok na prostranom vanjskom bazenu. Djecu će zabaviti likovi žabe, dupina i morskog lava u dječjem bazenu. Nakon sunčanja na otvorenom, prebacite se u unutarnji rekreativni bazen s gejzirima, slapovima i svjetlosnim efektima, a zatim uronite u tople vodene mjehuriće whirlpoola. Opustite se u Spa relax zoni uz biljne i voćne čajeve te agrume i orašasto voće dok iščekujute blagodati jedne od naših mnogobrojnih masaža.


WELLNESS CENTAR BAŠKA

Uz nježan dodir u Wellness centru Baška oslobodite svoje tijelo i duh od svakodnevnih briga… Mirisi aromatičnog bilja zavest će Vas i povesti na opuštajuće putovanje uz luksuzne tretmane. Umirit ćemo Vaše misli i tijelo, bezbrižnim uživanjem u wellness programima, a kozmetičkim programima osvježit ćemo Vašu kožu. Naši iskusni terapeuti pomoći će Vam izabrati tretman potpuno prilagođen vašim potrebama. Kozmetika i preparati koje koristimo učinit će vašu kožu mekanom i svilenkastom, a ukoliko se odlučite za dnevni ili večernji make up zabljesnut ćete na svakom eventu.


Otkrijte Krk - otok kulture i predivnih krajolika

Krk je najdostupniji hrvatski otok s obalom povezan i cestovnim i morskim putem sa središtem u istoimenom srednjovjekovnom gradu Krku koji se tijekom ljeta pretvara u veliku pozornicu s brojnim festivalima i koncertima. Danas je ovaj zeleni otok - prepun pitoresknih mjestašaca na obali i u unutrašnjosti - živa turistička destinacija koja cijele godine gostima nudi, uz blagu klimu, i najraznolikije sadržaje. 


Otok je kao stvoren za rekreaciju; obalu i unutrašnjost isprepliću biciklističke staze savršene za istraživanje na dva kotača koje može završiti kušanjem lokalnih specijaliteta - krčke janjetine ili jela od svježe ribe.