Obiteljski Uskrs! Provedite uskršnji odmor u Vodicama na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Punta**** uz korištenje wellness&spa zone, za dvije osobe ...samo 1299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina gratis! Odmorite se u Vodicama ovog Uskrsa, obnovite si energiju i proslavite tradicionalni blagdan u ovom predivnom ambijentu uz sobu s pogledom na more i otoke! Kupon vrijedi od 10.04.20. do 14.04.20.

Hotelski kompleks Punta smješten je pored mora u borovoj šumi na istoimenom poluotoku samo 50 metara od mora i plaže. Kompleks je udaljen od centra grada svega 3 minute lagane šetnje te živi punim životom zajedno sa gradom. Kristalno čisto more, sa uređenom betonskom i šljunkovitom plažom, zaštićeno je s nekoliko otoka od otvorenog mora. Svega stotinjak metara dalje nalazi se šljunčano-pješćana plaža, pogodna za djecu i neplivače.


Više o hotelu Punta 4* pogledajte na web stranici OVDJE!


Punta je smještena u deseto-katnom objektu i nudi mogućnost odabira superior ili standard soba ili apartmanskih soba. Sobe su smještene od prvog do devetog kata i sve imaju balkon. Svih 76 superior soba i 2 luksuzno opremljene apartmanske sobe Vam pružaju panoramski pogled na more i otoke. Preostalih 52 standardne sobe pružaju predivan pogled na park i grad Vodice.


Uz prostranu recepciju, u glavnoj zgradi se nalaze i svi ostali sadržaji koji će Vaš boravak učiniti ugodnijim i ispunjenijim, kao što su dva restorana, lobby bar, wellness i spa centar sa unutarnjim bazenom i fitness dvoranom, suvenirnica, te ostale multifunkcionalne dvorane za kongrese, seminare ili poslovne sastanke.
Unutar hortikulturnog parka hotela nalazi se i starovjekovna crkva Sv. Križa, koja posjetiocima može pružiti kako spiritualne tako i povijesne doživljaje kulturne baštine lokalnog kraja. 


Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more i otoke + neograničeno korištenje bazena i fitness centra + korištenje saune 1x 2 h + besplatni Wi-Fi + besplatni parking, sve za 2 osobe!


Što vidjeti dok ste u Vodicama?

Tradicionalni Uskrsni doručak u Vodicama 13.04.20. - bogati kulturni program, sajam domaćih proizvoda i tradicionalna vodička slastica Vodička karitula!