[ZAGREB / RIJEKA] Obnova kože lica nakon zime! Uklonite "sivilo" i hidratizirajte kožu svoga lica tretmanom mikrodermoabrazije i hyaluronskog seruma u Laser Centru Trinity za 89 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbolno, brzo i jednostavno vratite koži svoga lica sjaj i obnovu uz popularni tretman mikrodermoabrazije uz hidrataciju hyaluronskim serumom! Kupon vrijedi do 25.05.2020.

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i "ljuštenje" odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i "ljuštenje" odumrlih stanica.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože. Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

Rezultat je čista i sjajna koža. Već slijedeći dan bez crvenila i iritacija. 

Hyaluronski serum je spoj aktivnih komponenti koje dubinski hrane i hidratiziraju kožu, stvarajući lifting efekt. 

Koži jamči neprestanu hidrataciju, čini ju svježom i zaglađenom; odličan je anti-age pripravak – ograničava gubitak vode iz epidermisa što može dovesti do suhoće i pojave neuglednih bora, time kožu čini glatkom i smanjuje znakove starenja, sprečava nastanak bora i ublažava već postojeće.