[RIJEKA] Odgodite starenje, izbrišite bore ili povećajte svoje usne sa najkvalitetnijim cross-linked hyaluronskim filerima u Laser centru Trinity - Rijeka, 1 ml uz čak do 40% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Starenjem gubimo veliki dio hijalurona iz naše kože, kao i znatni dio volumena našeg lica, stoga preporučujemo tretman filerima! Vratite svojoj koži stari sjaj i izbrišite bore! Kupon vrijedi do 25.05.2020.!

HYALURONSKI FILERI

Starenjem gubimo veliki dio hijalurona iz naše kože, kao i znatni dio volumena našeg lica, stoga preporučujemo tretman filerima.

Hijaluronski fileri posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora lica, u cilju pomlađivanja. No, hijaluronski fileri su namijenjeni  tretiranju svih zona lica jer koži vraćaju njezin prirodan sjaj i potpomažu rehidraciju, kao i regeneraciju kolagena i stvaranja novog kolagena, te povećanje usana.


Zašto hijaluronski fileri?

Ne ugrožavaju prirodnost lica 

           Jednostavna i bezbolna primjena

           Smanjuju bore

           Vraćaju volumen licu - efekt liftinga

           Povećavaju volumen usana

Šta se sve može postići hijaluronskim filerima:

Popuniti nazo-labijalne bore, marionete, povećati i oblikovati (remodelirati) jagodice, popuniti obraze, korigirati nos, podići vrh nosa, popuniti bore na čelu i između obrva, popuniti bore na vratu, popuniti bore na dekolteu, između grudi, popuniti borice oko očiju, tzv. crow feet, regenerira se koža šaka i šakama se vraća volumen, povećavaju se usne, ističu se kutovi usana, promjena oblika usana, popunjavaju se bore iznad gornje usne, popunjavaju se bore ispod donje usne, podmlađuju se ušne resice, zateže se vilična linija, zateže se podbradak, popunjavaju se ožiljci od akni, zateže se koža brade, mijenja se oblik brade i vilice, podižu se obrve i zateže se regija slijepoočnice!