Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani! 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Zdraviliški dvor 4* uz ulaz u termalni bazenski kompleks, animacijski program...samo 1135 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 3 godine s dvije odrasle osobe u sobi bez dodatnog ležaja gratis! Kupon se može iskoristiti isključivo do 24.04.20. od nedjelje do petka (dolasci od nedjelje do srijede). Isključeni termin 12.-14.04.20.

U Rimskim termama koje se nalaze u jednom od najljepših mjesta u Sloveniji, u Rimskim Toplicama, rukom pod ruku koračaju bogata tradicija i suvremene turisticke usluge. Priuštite si odmor od svakodnevne žurbe i obaveza. Vratite se suštini: umirujuća priroda, zdravlje, blagostanje i opuštanje. U prekrasnom okruženju Rimskih terma predajte se užicima u ljekovitoj vodi iz dubina i vratite se u pravi rimski raj.

Ponuda uključuje za 2 osobe: 2 noćenja s doručkom (buffet doručak); u dvokrevetnoj sobi u hotelu Zdraviliški dvor****; neograničeni ulaz u termalni bazenski kompleks Rimskih termi; animacijski program; neograničena upotreba interneta; parkiranje u garaži hotela Rimski dvor; najam štapova za nordijsko hodanje (2 x u terminu boravka po 2 h); neograničen ulaz u fitness centar Rimskih termi; pijenje termalne vode iz Amalijinog izvora.

ZDRAVILIŠKI DVOR ****

Hotel Zdraviliški dvor **** ima 76 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te apartmana za prikupljanje nove energije.
Sve sobe opremljene su kupaonicom (tuš ili kada), WC-om, LCD televizorom, telefonom, minibarom, sefom, klimatizacij-skim uredajem i prikljuckom za internet.
Na raspolaganju su i četiri sobe prilagodene teško pokretnim osobama.

Na raspolaganju Vam je besplatan ulaz u fitnes centar za goste hotela. Ukoliko želite angažirati trenera samo za sebe na raspolaganju vam je naš osobni trener.
Fitness je prilagođen potrebama osoba s invaliditetom.

JEDINSTVEN AMBIENT BAZENA – RIMSKE TERME

Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni ljekovitom termalnom vodom, a prostiru se na 450 m2.
Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani. Prepustite se struji zdravlja i napunite tijelo pozitivnom energijom termalne vode. Termalna voda u Rimskim termama jedna je od najbogatijih i najljekovitijih u Sloveniji. Dokazano pomaže u liječenju.

Na raspolaganju su vam:
- unutarnji bazen, temperatura vode 32°C
- 4 unutarnja masažna bazena s vodenim sjedalima i vodenim ležajevima., temperatura vode 35°C
- vanjski panoramski bazen (povezan sa unutarnjim), temperatura vode 32°C
- 3 vanjska masažna bazena s vodenim sjedalima i vodenim ležajevima, temperatura vode 35°C