Prekrasno proljeće uživajte nadomak plaži! Provedite idilična 3 dana s 2 Polupansiona u Hotelu Lovran 3* za dvoje + kava, kolač i piće dobrodošlice...već od 989 kn! Dijete do 12 god. GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršena atmosfera za svaku priliku! Kupon vrijedi isključivo za termin do 19.04.20.


HOTEL LOVRAN***

Smješten u centru Lovrana, hotel Lovran idealno je mjesto za ljude koji se žele odmoriti u čistom i mirnom mjestu. 
Hotel Lovran mali je romantični hotel u čijoj su neposrednoj blizini stara gradska jezgra, banka, pošta, tržnica i autobusna stanica. 


Siguran, miran, čist i romantičan – osobine su zbog kojih smo sigurni da ćete uživati u boravku u našem hotelu. Vaše zadovoljstvo naša je briga. Dođite i ostanite s nama te uživajte u ovom lijepom mjestu.


SMJEŠTAJ:
Opremljenost sobe: bračni krevet, SAT TV, kupaonica, sušilo za kosu, klima, WiFi, internet

Ponuda uključuje: 3 dana/ 2 noćenja sa polupansionom za dvoje i jedno dijete do 12 + gratis kava i kolač i welcome drink, soba s pogledom na more!


GRAD LOVRAN

Lovran je grad duge i bogate prošlosti sa stogodišnjom tradicijom u turizmu. Ime je dobio po lovoru (laurus nobilis) koji u izobilju raste u zimzelenim gajevima u mjestu i okolici. Pod imenom Lauriana prvi put se spominje u VII. stoljeću, a kao zimovalište i mondeno kupalište među europskom aristokracijom postaje poznat na prijelazu iz XIX. u XX. stoljeće. Sa svojim popločenim ulicama, kamenim kućama, uskim prolazima i skalinama Lovran se danas može pohvaliti jednom od najbolje sačuvanih starih gradskih jezgri na području čitavog Jadrana.

Crkve sa srednjovjekovnim freskama, natpisi na glagoljici i slikoviti mediteranski motivi u njega tijekom čitave godine privlače velik broj radoznalih turista. Osim starim gradom, Lovran se ponosi svojim prekrasnim plažama, jedinstvenim planinskim zaleđem, odličnim restoranima i nadasve gostoljubivim ljudima.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 051/291 – 222 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: booking@hotel-lovran.hr, uz KOD i ID kupona.