3 dana wellnessa u Hotelu Picok**** - 2 noćenja s Polupansionom, romantična večera s desertom, korištenje bazena...,sve za 2 osobe uz 50% popusta! Doživite i u Uskrs u Podravini!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite mir Podravine i napokon se odmorite! Hotel Picok**** vam donosi bogati paket za dvoje uz 2 noćenja s Polupansionom u koju je uključena jedna romantična večera s desertom po izboru šefa kuhinje!


Paket uključuje:

2 polupansiona u modernoj dvokrevetnoj sobi, piće dobrodošlice,
bogata buffet ponuda pansionskog restorana za doručak,
jedna romantična večera za dvoje,
menu po izboru šefa kuhinje sa desertom,
neograničeno korištenje bazena i jaccuzija,
besplatan internet u sobi.

Rani check in i kasni check out prema raspoloživosti.

Dodatan popust na wellness.
SPA RELAX (finska sauna, parna sauna, infracrvena sauna, tuševi iznenađenja, whirlpool)
Neograničeno korištenje hotelskog bazena, jacuzzija
Poklon voucher za 50 % popusta na korištenje parne, finske i infracrvene saune

SPA BODY (holističke, energetske, medicinske masaže, rituali)
Poklon voucher za 20 % popusta na sve tretmane i usluge wellness centra

AQUA & FITNESS ZONA
Neograničeno korištenje fitness teretane
Ručnici, ogrtači i papuče u sobi

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. U podravskoj nizini razlikujemo tri osnovna reljefna elementa: plodne terase, Đurđevačke pijeske i naplavni nizinski prostor.

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća, točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.