[NOVO!!!] Spektakl na Velesajmu - svemirski LASER TAG! Izaberi BLAST 3 ili SHOWDOWN paket - 3 laser igre po 10 minuta za minimalno 6 igrača s opremom i instrukcijama uz do 41% popusta!!!

69 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati, pa tako sa 3 kupona 18 igrača! U sklopu Karting Arene na Zagrebačkom velesajmu od siječnja ove godine radi i spektakularni LASER TAG, uređen u stilu napuštenog svemirskog broda, a igračima je na raspolaganju najbolja dostupna oprema na tržištu! Možete kupiti više kupona za više igre! Kupon vrijedi od ponedjeljka do petka, do 30.04.2020.

Paket BLAST 3 uključuje: briefing s instrukcijama, 3 laser igre po 10 minuta - iskoristivo u jednom terminu, helios oprema za igranje (puška i prsluk); igrači igraju sa ostalim igračima

Paket SHOWDOWN uključuje: briefing s instrukcijama, 3 laser igre po 10 minuta - iskoristivo u jednom terminu, helios oprema za igranje (puška i prsluk); ekskluzivna rezervacija (sami u igri!)

LASER TAG je apsolutna novost u Hrvatskoj, a igra je najsličnija paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte. Sve pogotke tijekom igre registrira i računalo koje, ovisno o tipu igre za koji su se igrači odlučili, kalkulira rezultat i proglašava pobjednika ili pobjednički tim. Bitka laserima se odvija u areni od 450 kvadrata. 

Premijerno u Hrvatskoj - laser tag je apsolutna novost u Hrvatskoj, a naša arena je jedina u rangu s vodećim europskim laser arenama!

Inspirirana je svemirom, a igrači "ratuju" kroz labirint poligona i platformi koji uz kombinaciju UV reflektora i treperećih prsluka izgledaju spektakularno i predstavljaju vizualni doživljaj bez presedana. Igra doprinosi razvoju koordinacije vida i ruku, a pozitivni utječe i na fizičku izdržljivost i fokus jer je tijekom igre u pokretu cijelo tijelo, a igrači non-stop trče kako bi izbjegli pogotke i stekli bolju stratešku poziciju. 

Spektakularna arena - naša laser tag arena je inspirirana svemirom, a igrači se bitku vode kroz 400-injak kvadrata labirintnih poligona i platformi!

Stoga nije iznenađenje da samo jedna 10-minutna laser tag igra sagori od 200 do 500 kcal. Laser tag mogu igrati svi, bez obzira na godine i spol, a igrači svoje igre i način bodovanja biraju u dogovoru s game masterom.

Najbolja dostupna oprema - Helios koju koristimo (prsluci s puškama) je najbolja moguća koja je dostupna na tržištu!