PodržimoNaše

Zbogom ožiljcima od britvice i bolnim depilacijama! Uklonite ih laserski uz 18 tretmana SHS aparatom u Studio Sempre Pulchra Zagreb...Čak 77% i za samo 349 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dosadne dlačice i konstantna briga jesu li Vaše noge i pauzusi glatki- odlazi u zaborav! Trajno rješenje je lasarsko uklanjanje! Kuponi su iskoristivi do 20.05.2020.

Tretmani uključuju najbitnije zone: 3x potkoljenice, 3x natkoljenice, 3x bikini, 3x pazusi, 3x nadusnice i 3x brada.

Što je SHR? 

SHR(super hair removal) je nova tehnologija trajnog uklanjanja dlaka sa brzim i izvrsnim rezultatima.SHR je najveća revolucija trajnog otklanjanja dlaka.
Metoda je posebna jer se preko dlaka prelazi desetak puta za razliku od drugih lasera kojima se prelazi samo jednom.Vrijeme tretiranja je kraće zbog velike repetitivne moći(klasični IPL ima 1 udarac u sekundi dok SHR ima 6-10 udaraca u sekundi).
Tokom rada dolazi do postepenog I kontroliranog zagrijavanja dermisa ,akumulira se temperatura oko 45ºC, ciljana temperatura oštećuje dlačne folikule i sprečava njihov budući zametak.


Metoda je bezbolna i sigurna i nema rizika za oštećivanje okolnog tkiva. Kod SHR metode laser prelazi 5-6 puta po dlačici, dok svi drugi laseri prelaze samo jednom tako da je učinkovit i za svjetle dlake za razliku od drugih lasera. 
SHR istovremeno pomlađuje kožu i ubrzava zacjeljivanje ožiljaka nastalih od uraslih dlačica.


Više o Studio Sempre Pulchra pogledajte OVDJE!