PodržimoNaše

Zabljesnite ovog ljeta u bikiniju, mršavije i oblikovane! Paket mršavljenja od čak 17 tretmana u Studio Semper Pulchra u Zagrebu dovesti će Vas u top formu za samo 499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket od 17 tretmana se sastoji od: 4x infra red tunel za dubinsko uklanjanje masnih naslaga + 3x elektrostimulacija od 30 min + 3x lipolasera + 3x limfne drenaže + 1x termo deka, 1x vaku slim vreća + 1x madero + 1x kavitacija! Kuponi su iskoristivi do 30.05.2020.

Više o Studiu Sempre Pulcha pogledajte na njihovim društvenim mrežama OVDJE!

Infrared tunel
Pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju
Usporava proces starenja organizma, čisti kožu i čini je mekom i mlađom te pospješuje regeneraciju kolagena i elastina


Elektrostimulacija 
Naziv dolazi od grčkih riječi elektron + terapeia što znači liječenje. 
Elektroterapija je procedura u kojoj se električna struja koristi u svrhu liječenja bolnih stanja. Smanjuje boj, oklanja otok i smiruje upalne procese.
Terapija kojom se ubrzava mršavljenje i  oblikovanje tijela te reducira celulit; povećanje mišićne mase; relaksacija Inducirajući strujne impulse stimulira mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju


Kavitacija
Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Lipo laser 
Tretman kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake.Rezultat ovog tretmana jest gubitak težine i oblikovanje te pomlađivanje kože i njega.


Termo deka 
Umatanje tijela u plastičnu plahtu i zagrijavanje u termo deki.

Vakumslim vreća
Iz vreće se izvlači kisik stvara se vakum efekt i kreće 30-minutno sagorijevanje. Tretman je ugodan, u isto vrijeme osjećate peckanje i toplinu, a nuspojava nema. Koliko ste otopili masnoće vidjet ćete već nakon prvog puta.


Madero
Maderoterapija je prirodna, neinvazivna metoda za uklanjanje celulita i smanjenje obujma tijela.