[IDEJA] Shopping u Roses Designer Outletu u Sv. Križu Začretju, 20 min od Zagreba!!! Kušajte slasna BBQ REBARCA sa coleslaw salatom+pommes stripsom u Restoranu Rosetina za samo 45 kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rosetina by Vuglec Breg!!! Nakon odličnog shoppinga, pridružite nam se na finim BBQ rebricama koja će staviti točku na "i" vašem savršeno provedenom danu! Dodatna pogodnost - 10% popusta za kupnju vina u wine shopu Rosetine! Kupon vrijedi za 1 osobu i do 09.04.2020.

Ponuda uključuje BBQ rebrica menu: sporo pečena svinjska rebrica zapečena BBQ umakom, coleslaw salata i pommes strips!

Idealna stanica za ciljani odmor ili usputni dok shoppingirate Restoran ROSETINA, novootvoreno je osvježenje i užitak za vaše nepce u Outlet Fashion Rosesu, u samom srcu Zagorja. 

Novo, drugačije, tradicionalno, prilagođeno i dostupno svima naš su moto!

Ponosni smo na priču koju želimo stvoriti u sklopu brenda koji ima 15 godina iskustva u ugostiteljstvu i koju želimo ponuditi našim gostima.

Naš restoran veličine je 470 m² i raspolaže sa 180-ak sjedećih mjesta, od toga 120-ak u unutarnjem dijelu restorana i 60-ak na vanjskoj terasi.

U ponudi imamo jednostavna jela pripremljena rukama naših iskusnih chefova uz svestranu pomoć našeg malog tima, koja osvježuju vaša nepca i daju novu dimenziju naše ponude. Razne salate, tjestenine sa različitim umacima, burgeri, roštilj, pizze, deserti samo su dio naše ponude!

Posjetite nas i uvjerite se u našu kvalitetu...

Radno vrijeme: ponedjeljak - nedjelja 09 h - 21 h

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina i stola, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 049/227-002 ili 099/498-0708!