Proljetno buđenje u Termama 3000 u Moravskim toplicama uz 2 POLUPANSIONA za 2 osobe u apartmanskom naselju, kupanje u bazenskom kompleksu, finska sauna...samo 1182 kn! Djeca do 2 god GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite snagu proljetnog duha i obnovite svoju energiju nakon duge zime. Svi kupci kupona moći će uživati u bogatoj ponudi koju pružaju Terme 3000 i cijeli kompleks kojim su apartmani okruženi! Kupanje u unutarnjim bazenima hotela Termal i bazenskog kompleksa Terme 3000 i ulaz u finsku saunu u hotelu Termal! Kupon se može iskoristiti do 05.07.20.

3 dana, 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera u restoranu hotela Termal), smještaj u apartmanskom naselju u apartmanima tipa 2+1 Trobentica + kupanje na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska + kupanje u unutarnjim bazenima hotela Termal i bazenskog kompleksa Terme 3000 + ulaz u finsku saunu u hotelu Termal + poklon bon - posjet seoskoj čokoladnici Passero + besplatni parking, sve za 2 osobe.

Odmor u harmoniji s prirodom

Apartmansko naselje Prekmurska vas čine kućice čija arhitektura održava arhitekturne elemente tipičnoga prekmurskog sela. 


Na raspolaganju su apartmani raznih veličina koji omogućuju potpunu neovisnost i veću udobnost za one koji žele odmor bez rasporeda.

Terme 3000 i prekmurske ravnice pružaju velike mogućnosti za aktivni doživljaj obiteljskog odmora.


Udoban kutak za cijelu obitelj

U Prekmurskoj vasi na raspolaganju su različiti tipovi apartmana za 2+1 (Trobentica), 3+1 (Marjetica) odnosno 5 osoba (Vijolica), koji mogu ugostiti od 2 do 5 osoba. 

Oprema apartmana slijedi domaću prekmursku arhitekturu i dekor. Svi apartmani imaju dnevni prostor s kuhinjom, iako je moguće izabrati i polupansione i pune pansione u hotelima Terma 3000. 

Apartmani su klimatizirani, imaju kupaonicu, različit broj spavaonica i terasu s pogledom na prekmursku ravnicu.


Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina je: +386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: info@terme3000.si

Okolica 

U okolici zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. 

Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. 


Kako do nas?

Ako krećete iz Zagreba, do nas možete doći, bez vinjete, preko Čakovca, Murskog Središča, u pravcu Murske Sobote tj. magistralnim putem do Murske Sobote.