Raskoš ptujskih termalnih izvora za dvoje na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u bungalovima! Iskoristite 2x dnevno bazene i saune Termalnog parka i cjelodnevno kupanje na dan odlaska...za 1170 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružite se čarobnom oazom Terma Ptuj i udobno smjestite u šarmantnim bungalovima... Uvjerite se u moć i blagodati ptujskih termalnih izvora...Djeca do 2 godine su gratis, a kupon se može iskoristiti od 22.03. do 05.07.20.

Bungalovi Terme Ptuj - Povoljan izbor s mnogobrojnim prednostima!

Usred zelene oaze Terma Ptuj nalaze se simpatični bungalovi. Mini naselje bungalova ima ukupno 20 soba koje gostima pružaju svu udobnost hotelskih soba jer su opremljene prema hotelskim standardima. Od Termalnog parka Terma Ptuj udaljeni su oko 200 metara, od Grand hotela Primus nešto manje. Gosti bungalova tako su udaljeni od termalne vreve, a istodobno im je nadohvat ruke kad požele uroniti u svijet užitaka u vodi ili predati se toplom zagrljaju sauna. Priuštite si povoljan termalni odmor u bungalovima Terma Ptuj!

Cijene vrijede za boravak između nedjelje do petka!


Termalni park Terme Ptuj - Za dan pun novih doživljaja!

Zagrijte se, zaplivajte i zabavite se u zagrljaju ptujske termalne vode. Vrhunac termalnih doživljaja bit će opuštanje u saunama, ali i u vinskoj bačvi, mnogobrojne masaže i bogat program aktivnosti.


Ptujska termalna voda - Toplo opuštanje za lakše kretanje

Prigrlite svoju dekadentnu hedonističku stranu i uronite u raskoš ptujskih termalnih izvora. Topla prirodna termomineralna voda u trenutku će vas rasteretiti od svakodnevnih briga te vam vratiti zdravlje i dobro osjećanje. Već nakon kratkog kupanja vaše će misli biti harmoničnije, a zbog iznimne snage vode kretanje će vam biti olakšano.

Saune Flavia i bazeni Vespasianus - Prepustite se rimskom hedonizmu!

U Grand Hotelu Primus nove snage možete skupiti i u umirujućim hotelskim bazenima Vespasianus ili se prepustiti blagotvornosti topline sauna u Svijetu sauna Flavia.


Kuhinja u Termama Ptuj - Kvalitetnom prehranom do zdravlja!

Oscilirate između zdravih navika i slatkih loših navika? U Termama Ptuj pripremili smo vam uravnoteženu kombinaciju obojeg! Pokazat ćemo vam koliko zanimljiva i ukusna mogu biti zdrava jela!

Restoran Zila

Uz unutarnji dio Termalnog parka nalazi se restoran Zila s bogatom ponudom jela u bife baru (doručak, ručkovi, večera) ili po narudžbi.