Odmorite se u Hotelu Krim 3* u samom središtu Bleda na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe! Očekuju Vas i kava, kolač te popust na masaže!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šarmantan hotel Krim 3* smješten 150 m od Bledskog jezera čuva tradiciju staru više od 50 godina... Besplatni parking ispred hotela i besplatni Internet na raspolaganju! Kupon vrijedi do 31.03.2020.

HOTEL KRIM 3* nalazi se u srcu Bleda. Čuva tradiciju staru više od 50 godina i nudi brojne mogućnosti za opuštanje ili aktivan odmor, stoga je posebno popularan kod sportaša, grupe turista i onih koji žele udoban i pristupačan smještaj u središtu događanja.

Hotel Krim ima 111 soba i 4 suite, a sve su opremljene telefonom, satelitskom TV, kupaonicom s kadom/tušem, Wi-Fi internetom. Većina ih ima i balkon.

Hotelski restoran nudi odličnu lokalnu i internacionalnu hranu i velikim ambijentom pogodan je za veća druženja, svadbena i rođendanska slavlja, seminare...

U hotelu se nalazi i aperitiv bar, a do njega K-Bar gdje se poslužuje vrhunska kava i dnevno svježi deserti iz hotelske slastičarnice. Najpopularniji su domaća štrudla od jabuka, Međimurska gibanica i kremšnite "Krim-šnite".

U ponudi Vas očekuju i : kava i kolač u K-baru te 15% popusta na masaže u masažnom centru Krim!

BLED je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života.