Prestižni odmor u Hotelu Livada Prestige 5*! 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe, neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000...super cijena! Dijete do 2 god. GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi Vas očekuje i: neograničeno kupanje u bazenima hotela Livada Prestige (i na dan odlaska!) te neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000/ povezano toplim hodnikom, korištenje ogrtača i ručnika, animacijski program, poklon bon seoske čokoladnice Passero te ulaznica za Tropski vrt! Kupon se može iskoristiti do 05.07.20.

Smješten u Moravskim ToplicamaHotel Livada Prestige***** je vrhunski hotel koje pružaju mir kakav urbana središta već dugo ne poznaju.

Između moderno opremljenih soba hotela Livada Prestige možete odabrati onu koja najbolje odgovara Vašim željama i potrebama. Na raspolaganju Vam je 122 sobe različite veličine koje su namijenjene individualnim gostima, parovima, obiteljima i poslovnim gostima.

Većina je soba dodatno opremljena masažnom kadom s crnom termomineralnom vodom, zbog čega je ovaj hotel jedini u Europi s takvim tipom wellnessa u sobama!

Gosti mogu upotrebljavati besplatan Internet u sobi.

Hotel još raspolaže s restoranom, a la carte restoranom, barom, tajlandskim centrom za masažu, trgovinom, garažom.

Blagotvornost crne termomineralne vode možete iskusiti i u hotelskom kupalištu sa 6 vanjskih (ljeti) i unutarnjih bazena te u avanturističkom bazenskom kompleksu Terme 3000. 

Možete se opustiti i u hotelskom svijetu sauna, u klasičnoj finskoj, turskoj ili infracrvenoj sauni, a možete isprobati i saune laconium, caldarium i balnearium (biljna, vitalna parna te finska sauna s manje vrućim zrakom).

Uz mnogobrojne zabavne vodene tobogane u bazenskom kompleksu Terme 3000, s 11 vanjskih i unutarnjih bazena različitih oblika i veličina - za svakoga se nađe primjeren kutak za opuštanje.

Okolica 

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.