Provedite kvalitetno vrijeme s najdražima, odaberite svoju tjednu ili vikend opciju! Kupon se može iskoristiti isključivo od 09.03.20. do 31.03.20.Kupljeni kuponi moći naknadno iskoristiti zbog trenutne situacije s COVID-19!

Ponuda uključuje i: bogati doručak s uključenim pićem, bogatu buffet večeru s uključenom neograničenom konzumacijom pića, smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom na morskoj strani, neograničeno korištenje untarnjeg i vanjskog grijanog bazena, 1 x korištenje sauna u trajanju od 2 sata (finska, turska, infrared s zidom od himalajske soli i bio sauna), čajeve i osvježavajuće voće u spa zoni wellness centra, animacija za djecu u Kids clubu, korištenje bicikala (ovisno o raspoloživosti), besplatan parking, besplatan WIFI i boravišnu pristojbu.


Srdačno Vas pozivamo na otok Krk

Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.


Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".


Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…


Dvokrevetna soba (24 - 27 m2)

Klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 120 x 200 cm).


Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to!


Otok Krk 

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. 


Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.