Svi na Plitvice i Proljetni festival 12. i 13.04. na Plitvice Art Farm!!! Ulaznica u NP Plitvička jezera + lički ručak + tombola + živa muzika...SVE za samo 199 kn/osoba!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi na Plitvice u Potjeru za bogatim pisanicama, lički ručak, živu muziku, radionice, Medograd, ulaz u NPark, mini ZOO... 12.04. (nedjelja) ili 13. 04. (ponedjeljak) na Plitvice Art Farmi!

U potrazi za nagradnim pisanicama možete osvojiti: 2x kupon Crnog Jaja za ručak u zagrebačkom restoranu / vikend u mobilnoj kućici u kampu Slapić / 2x večera za dvoje u Ličkoj kući na Plitvicama... ukupno je čak 100 nagradnih pisanica!

Ako ste na staroj cesti između Splita i Zagreba, zaustavite se na Plitvice Art Farmi i garantiramo da ćete sigurno pronaći nešto za sebe i svoje najdraže!

U neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvičkih jezera u nizu prirodnih ljepota na adresi Grabovac 257a, smjestio se ART FARM - neobična priča za kušanje i kupnju najkvalitetnijih hrvatskih gastro proizvoda poput lokalnih sireva, meda, bučinog ulja, likera, čajeva… a sve sa oznakom "Lika quality" ili vrhunski proizvodi nagradivani na gastrosajmovima. Stoga Plitvice Art Farm, ponosno prezentira turistima sa garancijom samo ono najbolje!

Art Farm će vas uvesti i u bajkoviti svijet autohtonih umjetničkih hrvatskih suvenira  koje je Udruga "Kuća hrvatskog dizajna" pomno odabrala, okupivši  umjetnike i dizajnere, da ponudi Turistima samo ono najbolje i originalno. Mirisni proizvodi od lavande, sapuni izrađeni od pomno odabranog  bilja plitvičkoga kraja, jedinstven su doživljaj za sve osjete.