Odmor kraj Rajske plaže na Rabu ! 3 dana/2 noćenja u Lopar Garden Premium Camping Home-u u San Marino Camping Resortu 4* by Valamar u Loparu za 4 ili 6 odraslih i 2 djece do 12 g.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Camping home idealan je za obitelj i društvo prijatelja, a ima i terasu za ljenčarenje i druženje... sve to na samo nekoliko koraka od veličanstvene Rajske plaže u Loparu! Kupon za ponudu vrijedi od 09.04.20. do 11.05.20. Dodatne pogodnosti koje ostvarujete ponudom je korištenje fitnessa i 1x ulaz u wellness po osobi i boravku!

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja u Premium Camping Home mobilnoj kućici + besplatni WI-FI i parking + korištenje vode, struje, plina, A/C - za 4 odrasle osobe ili 6 odraslih osoba i 2 djece do 12 godina!

San Marino Camping Resort pronaći ćete na poluotoku Lopar na otoku Rabu kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 m. Udaljen 12 km od grada Raba, kamp nudi sve što vaša obitelj može poželjeti od ljetovanja.

Na ravnom pješčanom terenu kampa u hladovini topola i borova očekuju vas uređene parcele i mjesta za kampiranje, kao i camping homeove i luksuzne rezidencijalne sobe.

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Nadoplata za kućnog ljubimca iznosi 75,00 po danu i plaća se na licu mjesta!

Vašu djecu oduševit će igre u pijesku i plitkom moru, dječji klub, sjajan animacijski program i mnoštvo zabavnih sadržaja prilagođenih najmlađima. Aktivnijim gostima na raspolaganju su razni sportski tereni, popularna odbojka na pijesku, adrenalinski sportovi na vodi, kao i brojne biciklističke staze koje premrežuju cijeli otok. Kamp još nudi šarolik izbor restorana i barova i trgovine u kojima možete kupiti svježe namirnice.

Doživite osjećaj slobode iz udobnosti camping homea! Svi camping homeovi smješteni su u zelenilu u mirnom jugozapadnom dijelu kampa blizu glavnih sadržaja. 

Premium Camping Home (30,80 m2 + 10 m2 terasa) ima opremljenu kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu s tušem, klima uređaj i natkrivenu terasu. Premium  camping homeovi su za najviše četiri odrasle osobe i dvoje djece, a sadrže dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s tušem, blagovaonicu s klupom za razvlačenje, opremljenu kuhinju, SAT TV, klimatizaciju, terasu i vrtni namještaj.

Na što smo ponosni? 

- zadivljujuća lokacija kraj čuvene pješčane Rajske plaže, prirodna pješčana plaža duga 1500 m s brojnim sadržajima;

- uređene parcele i mjesta za kampiranje, udobni camping homeovi i San Marino Residence s luksuznim sobama;

- mini klub i atraktivno dječje igralište, bogat dnevni i večernji animacijski program za djecu, širok izbor sportskih sadržaja. MIni klub i animacijski program su aktivni od 15. lipnja do 1.rujna!

- zabavno rekreacijski centar, moderan wellness&beauty centar;

- restorani i barovi;

- kućni ljubimci dobrodošli!

Završno čišćenje iznosi 150,00 kn (sa ili bez kućnog ljubimca) i plaća se na licu mjesta.