Temeljita regeneracija kose! Osvježite frizuru Olaplex tretmanom, pramenovima, preljevom, šišanjem i feniranjem u frizerskom salonu Studio Ksenija u Splitu - u pola cijene!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!

Kosa izložena vjetru, fenu i vrućini? Imamo za Vas spreman paket: tretman Olaplexom (koji ne uništava integritet kose), pramenovi, preljev, šišanje i feniranje kose u frizerskom salonu Studio Ksenija! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2020.

Kompletan makeover kose!!!

Olapex je inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama vaše kose.

Sve je započelo pronalaskom dva vodeća svjetska stručnjaka u području kemijskih materijala koji nikad do sad nisu radili na proizvodima za njegu kose. Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker, naš dvojac iz snova izumio je jedinstven kemijski sastojak, koji ne sadrži silikon niti ulje, i tako veže popucane veze u kosi za vrijeme i poslije kemijskog tretmana, čineči ih snažnijima nego što su bile prije. To može zvučati kao stara priča, ali pogledajte što o Olaplexu na društvemim mrežama govore vrhunski koloristi današnjice. 

Kako oni kažu, dokaz je u samom sastojku!

ODMAH nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin unaprijed na: 091/501-55-88 uz KOD i ID kupona.