Uživajte u buđenju prirode na Krku uz miris mora i borova! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama GOLD ili Campi Park u Njivice Hotels & Camp Resort za do 4 osobe i 2 djece do 11,99 g.!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite željeni termin i tip mobilne kućice i uživajte u vrhunskoj ponudi Resorta te ljepotama Njivica i Krka! U cijenu uključeno i korištenje fitnessa u hotelu Beli Kamik, posteljina i ručnici te završno čišćenje! Sve rezervacije i kuponi kupljeni do 19.03. mogu se iskoristiti u periodu od 19.09. do 01.11.2020.

U ponudi opcije 1 očekuje Vas GRATIS PIZZA za sve osobe u Pizzeriji Bukaleta, a opcije 2 GRATIS COCKTAIL za sve osobe u Beach baru Cabana bar&more!

Mobilne kućice su najmoderniji oblik smještaja u kampovima! Udobnost i opremljenost mobilne kućice vam pruža sve prednosti koje imaju apartmani visoke kategorije, ali smještene su uz samo more, u uređenom kampu s nizom sadržaja za razonodu.

Mobilne kućice u kampu Njivice su površine 32m², a gostima na raspolaganju stoje dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom te jedna ili dvije kupaonice. 

Po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina i naglasiti u kojem tipu mobilne kućice želite biti smješteni.

Posebnost naših kućica su i terase! Svaka terasa opremljena je vrtnom garniturom na natkrivenom dijelu i ležaljkama na sunčališnom dijelu terase pružajući Vam tako udoban pogled na Kvarnerski zaljev. Svaka mobilna kućica u kampu Njivice je opremljena klimatizacijskim uređajem, SAT-TV-om, potpuno opremljenom kuhinjom, a u cijenu najma je uključena posteljina, ručnici te početno i završno čišćenje.

CAMPI PARK - nove mobilne kućice (32m2) u kampu; klimatizirane, s kupaonicom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i s modernom terasom sa vrtnom garniturom i ležaljkama. Smještene u središnjem parku pored velikog dječjeg igrališta i dječjeg bazena idealan su izbor za obitelj!

GOLD - mobilne kućice (32m²) sa dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnim boravkom i kuhinjom te prostranom terasom.

Opremljenost SVIH mobilnih kućica: opremljena kuhinja, aparat za kavu, struja, voda, plin, posteljina, ručnici, SAT-TV, free Wi-Fi, klima uređaj, vrtna garnitura, parking.

Fitness u hotelu Beli kamik

Imamo sve... teške utege,raznovrsne bučice, sprave, dvoranu za funkcionalni fitness, grupne i individualne treninge, dobru glazbu i toplu atmosferu!

Našim gostima na raspolaganju stoji pizzeria Bukaleta, koja u svojoj ponudi ima sve vrste pizza iz krušne peći, salate i tjestenine, koje proizvodimo od najkvalitetnijih i sezonskih namirnica, a većina proizvoda je upravo s otoka Krka. Naša pizzeria smještena je uz more, a na usluzi Vam stoji uvijek ljubazno osoblje. Bilo da se radi o ručku, laganom obroku ili večeri, pizzeria Bukaleta mjesto je gdje možete uživati u ugodnom ambijentu, pogledu na more, kao i vrhunskoj hrani.

Lounge bar u potpunosti se uklopio u prirodni ambijent kampa Njivice uz samu plažu. Ovdje gosti imaju priliku uživati u jutarnjoj kavi i doručku u hladovini uz taktove lagane glazbe. Cabana bar & more je savršen odabir i za večernji izlazak uz koktel i ugodno društvo.