[NOVO] Hotel Jezero*** napunite baterije u zelenom srcu Plitvičkih jezera! Uz korištenje spa&wellness usluga odaberite 1 ili 2 Polupansiona ili 1 noćenje s doručkom, sve za dvoje od 699 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pokazalo se kako boravak u prirodi može biti pravi lijek za nemir i stresove suvremenog života, zbog čega je smještaj u Hotelu Jezero*** terapija koja vam treba! Upoznajte se velikim nacionalnim blagom! Unikatni prizori slapova i jezera prizori su za prepričavanje generacijama nakon! Gratis noćenje i doručak za djecu do 2 godine na osnovnom krevetu ili dječjem krevetiću! Kupon vrijedi od 01.04.20. do 10.04.20. i od 13.04.20. do 30.04.20.

Neobuzdana ljepota prirode Nacionalnog parka Plitvička jezera očarava svakog posjetitelja - kristalna jezera, žuborenje vode, huk slapova, a sve to u zelenom zagrljaju šumskog okruženja, razlog su zašto su Plitvička jezera uvjerljivo najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Najveće među njima je jezero Kozjak, utkano u niz od 12 bisera koji čini splet Gornjih jezera, međusobno odvojenih sedrenim barijerama. Upravo se u toj oazi, začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen tek tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio Hotel Jezero - pravi dragulj zelenog odmora. Ovaj će vas hotel približiti miru prirode i uljuljkati u stanje istinskog odmora, onog koji puni baterije i ostavlja vas potpuno osvježenima. 
U zagrljaju prirode i zelenila.


Hotel Jezero nalazi se u centralnoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera, a obećava boravak obilježen relaksacijom i povezivanjem s prirodom. Njegov jedinstveni položaj zaslužan je za očaravajući doživljaj oaze mira u netaknutoj prirodi. Pored toga, ugodan ambijent, uslužno osoblje i posvećenost detaljima pridonijet će tome da se u hotelu osjećate ugodno i opušteno, baš kao kod kuće.

Uz smještaj u prirodnom okruženju, u čarobnoj atmosferi nacionalnoga parka, možete ostaviti iza sebe svakodnevne brige i prepustiti se blagotvornom dodiru zelenila. Ispunite dane šetnjama uz jezera te otkrivanju okolnih planinarskih i pješačkih staza, a ako se, uz uživanje na čistom zraku i odmoru, zaželite i sportskih aktivnosti, na raspolaganju vam stoje fitness dvorana i kuglana. Osim toga, doživljaju dubinskog odmora koji regenerira dušu i tijelo pridonijet će i moderni luksuzi - hidromasažni bazen (whirlpool), finska sauna, turska parna kupelj te kozmetički salon.

Pogled na opuštajuće zelenilo pruža se i iz hotelskog restorana. Ugodna atmosfera lobby bara i vanjske terase s pogledom na jezera osvaja u jednakoj mjeri kao i široka ponuda pića i slastica. Bogata gastronomska ponuda restorana protkana je specijalitetima pažljivo pripremljenima od namirnica proizvedenih na području Like i zaštićenih oznakom Lika Quality, koja će se dojmiti iskusnih gurmana i gastro entuzijasta.


Odaberite jednu od tri ponude koje uključuju: 3/ 2 dana s 2/ 1 Polupansionom ili 2 dana uz 1 noćenje s doručkom, u dvokrevetnoj sobi + ulaznica za NP Plitvička Jezera + korištenje spa i wellness usluga (whirpool, finska sauna i turska parna kupelj, fitness dvorana) - uz prethodnu rezervaciju na recepciji + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.


SAZNAJTE VIŠE O NP PLITVIČKA JEZERA
Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine. 


Jezerski sustav čini 16 imenovanih i nekoliko manjih, kaskadno poredanih jezera. Zbog geološke podloge i karakterističnih hidrogeoloških uvjeta, jezerski je sustav podijeljen na Gornja i Donja jezera. Jezera završavaju impozantnim slapovima Sastavcima, podno kojih počinje tok rijeke Korane.