Proljetni dašak morskih radosti u Makarskoj! PRVI PUT na CJ Hotel Milenij 4* oduševit će Vas prizorima na 2 dana s noćenjem + doručak i slastica + parking...sve za dvoje i već od 538 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuđene su četri opcije smještaja, na Vama je teška odluka koja će od njih najviše zadovoljiti potrebe! Neodoljivo pogled na more ili nezamjenjivi pogled na Biokovo! U ponudi je također uključena slastica po izboru Chefa kuhinje s kavom koja će Vam biti poslužena na terasi restorana ili u sobi te parking pod nadzorom! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 29.03.20. do 03.05.20.

Hotel Milenij dio je KTC grupacije te u svom sastavu ima tri smještajne jedinice visoke kategorije u destinaciji Makarska i Baška Voda.

U svim našim hotelima osjetiti ćete viši nivo usluge, ljubaznost osoblja te šarm destinacije koji ostavlja dojam nečeg novog te doživljaja kojeg do sad niste iskusili.


HOTEL MILENIJ****
Smješten u najatraktivnijem dijelu Makarske, destinaciji s bezbrojnim mogućnostima, na samoj plaži, hotel Milenij**** nudi toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u 18 komfornih soba i 3 apartmana opremljenima tušem, direktnom telefonskom vezom, pristupom Internetu, SAT TV-om, mini barom, sušilom za kosu, sefom i klima uređajem. S balkona se pruža savršen pogled na more i poluotok Sveti Petar, a dio soba nudi prekrasnu panoramu parka prirode Biokovo.
Osim usluga doručka (prvoklasni buffet), polu ili punog pansiona, u našim hotelima možete uživati i u a la carte ponudi u klimatiziranom restoranu ili na velikoj ljetnoj terasi s pogledom na more, a moguća je i posluga u sobu.


Naša recepcija je na usluzi 24 sata dnevno, a gostima, uz uobičajene usluge, nudimo mogućnost organiziranja izleta, sportskih i kulturnih aktivnosti, iznajmljivanja vozila i bicikla, kao i razne uredske usluge te korištenje računala.


SMJEŠTAJ: 

Odaberite svoju opciju smještaja u standard sobi s pogledom na more, trokrevetnoj sobi, superior sobi ili suite-u!

STANDARD SOBA S POGLEDOM NA MORE 
Dvokrevetna soba standard ima balkon s pogledom na more i kupatilo s tušem. Soba je klimatizirana, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.

TROKREVENA SOBA 
Trokrevetna soba (1/3+1) ima balkon s pogledom na park prirode Biokovo i kupatilo s tušem. Soba je klimatizirana, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.


SUPERIOR SOBA 
Prostrana dvokrevetna soba superior (1/2+1) ima balkon s pogledom na more i kupatilo s tušem. Soba je klimatizirana, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.


SUITE
Prostran suite (2+2) ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak, balkon s pogledom na more i kupatilo s tušem. Suite je klimatiziran, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.