[NOVO] Živopisne šetnje voćnjacima, degustacija rakija i likera vlastite proizvodnje! Obiteljsko proljeće na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Monogram 4* za dvoje + 1 ili 2 djece do 12 god.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam korištenje fitness dvorane, korištenje bicikli prema raspoloživosti, playroom i vanjsko dječje igralište! Degustirajte likere i rakije u proizvodnji Hotela i Destilerije Monogram, prošetajute sunčanim obroncima voćnjaka koji se protežu hektarima ispred Vas i osjetite moć prirode kojom se okruženi! Kupon vrijedi do 30.04.20.!

HOTEL MONOGRAM****

Monogram  jedna je od najljepših destilerija u regiji, opremljena suvremenim bačvama gdje nastaju rakije i likeri beskompromisne kvalitete.
Kompleks Destilerije Monogram prostire se na 30 ha plodnog tla, od kojih se 20 ha odnosi na voćnjake sa zasadima jabuke, kruške, šljive i dunje i proizvodnim kapacitetima, dok je ostalih 10 ha prilagođeno  turističkim potrebama i sadržajima.


MONOGRAM u svom asortimanu imaju 8 vrsta voćnih rakija i 6 vrsta voćnih likera. 
U sklopu  Destilerije nalazi se i mali obiteljski hotel Monogram 4* i Lovačka kuća.
Skriven među voćnjacima, hotel Monogram, sa sigurnošću je jedno od najljepših mjesta za boravak u zemlji oblika srca. 


Daleko od gradske buke nudi oazu mira i jedinstven doživljaj  mirisa i aroma koje ćete proživjeti degustirajući naše proizvode. Destilerija, hotel i restoran, nastali su iz ljubavi ka lijepoj, toploj i ušuškanoj obiteljskoj idili, koju smo poželjeli da podijelimo i sa vama. Tradicionalna ljubaznost i gostoprimstvo nas kao domaćina, učinit će da se iznova vraćate u ovaj kutak podtrebavskog raja. Kod nas je sve u funkciji odmora, vlada mir i u neposrednom ste kontaktu sa netaknutom prirodom.


SMJEŠTAJ
Hotel ima 26 smještajnih jedinica , od čega su 22 sobe i 4 apartmana. Ukupan kapacitet hotela i Lovačke kuće je 80 ležajeva. Većina soba je sa pogledom na prirodu i naše voćnjake, dok su sve sobe  prilagođene  visokim standardima hotelijerstva, komforne su i pružaju priliku za izuzetan odmor.


Više o Hotelu Monogram**** pogledajte na službenoj web stranici!


Destilerija & Hotel Monogram sadrže: salu za doručak, restoran “a la carte”, lounge bar, konferencijsku dvoranu za cca 150 mjesta, Kristalnu dvoranu kapaciteta do 350 sjedećih mjesta, fitness dvoranu sa vrhunskom gym opremom, playroom (bilijar, pikado, stolni nogomet, play station, stolni tenis), destileriju u kojoj proizvodimo vrhunske rakije i likere pod brendom Monogram, podrum u kojem odležavaju naše rakije, voćnjake sa zasadima kruške/ jabuke/ šljive/ dunje, dječje igralište na otvorenom, pet friendly sobe, WiFi, parking, pješačku stazu oko voćnjaka, opuštajuće vožnje biciklom podtrebavskim dijelom našeg imanja i ostalim seoskim putevima. 


Idealno mjesto za organizaciju raznih vrsta događanja, od vjenčanja, obiteljskog vikend odmora, degustacija i gastro tura, pa do kongresa, seminara i team buildinga.