Rođendan uz vrhunske torte! Oduševite svoje djete s tortom u obliku Fornite igrice ili jednoroga! Slastičarnice Slatki Snovi u Zagrebu nude torte u 12 različitih okusa...samo 349 kn! Dostava gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Torta dolazi u promjeru od 26 centimetara! Moguća je dostava za grad Zagreb ili osobno preuzimanje na dvije lokacije. Iskoristivost kupona do 30.06.2020., radi pandemije kuponi se mogu koristiti nakon smirenja situacije!

Okusi torte koji možete birati su: čokolada parfe, parfe vanilija čokolada, parfe vanilija, parfe 3 vrste čokolade, bananko, nugat, kinder, oreo, kokos sacher torta od naranče ili čokoladna torta.

Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama. 

Više o slastičarnici pogledajte na službenoj web STRANICI!

Također ih možete zapratiti na društvenoj mreži OVDJE!

Među bogatom ponudom izradi torti nalaze se svadbene, dječje, za prve pričesti i krizme, za promocije te za razne druge događaje.

Moguće preuzimanje: Anina 20 B Zagreb,Rudeš, Zagreb ili Koledinečka bb, Dubrava plac. Radno vrijeme Ilica: svaki dan osim praznikom, 08:00-16:00h.