Ispunjeni odmor u živahnim Vodicama na 3 dana s 2 Polupansiona u Hotelu Punta za dvoje! Potpuni wellness užitak zaokružit će i uključena masaža od 30 min te korištenje bazena, samo 1499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako bi što Vaše slobodne dane iskoristili u potpunosti paket uključuje i dvokrevetnu sobu s pogledom na more i otoke uz to regenerirajte tijelo plivajući u bazenu i vježbajući u fitness centru! Za kraj specijalno za duboku relaksaciju očekuje Vas deep back and neck masaža u trajanju od 30 minuta! Kupon vrijedi od 24.04.20. do 05.06.20.

Hotelski kompleks Punta nalazi se samo nekoliko metara od centra Vodica, poznatoj turističkoj destinaciji na obali Jadrana. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se hotelski kompleks sa svojih prepoznatljivih deset katova i pruža otoke na dlanu, dok je centar Vodica sa svim svojim znamenitostima udaljen samo nekoliko koraka.  


Hotel Punta bogatom ponudom i personaliziranom uslugom, pruža Vam nezaboravan boravak. Poželite jutro s predivnim pogledom na Jadransko more ili na stari grad, te uz mirise Mediterana omogućite sebi ugođaje topline i udobnosti koje će Vam s osmijehom na licu pružiti naše osoblje.

Hotel Punta
Glavna zgrada kompleksa Punta je smještena u deseto-katnom objektu i nudi mogućnost odabira superior ili standard soba ili apartmanskih soba. Svih 77 superior soba i 3 luksuzno opremljene apartmanske sobe Vam pružaju panoramski pogled na more i otoke.  


Preostalih 52 standardne sobe pružaju predivan pogled na park i grad Vodice.  Uz prostranu recepciju, u glavnoj zgradi se nalaze i svi ostali sadržaji koji će Vaš boravak učiniti ugodnijim i ispunjenijim, kao što su dva restorana, lobby bar, wellness i spa centar sa unutarnjim bazenom i fitness dvoranom, frizerski salon, te ostale multifunkcionalne dvorane za kongrese, seminare ili poslovne sastanke. Unutar hortikulturnog parka hotela nalazi se i starovjekovna crkva Sv. Križa, koja posjetiocima može pružiti kako spiritualne tako i povijesne doživljaje kulturne baštine lokalnog kraja.


WELLNESS & SPA
Kroz idealnu fuziju topline drveta, čvrstoće kamena i snage vode, Wellness & Spa centar hotela Punte predstavlja oazu mira sa wellness programom iz Vaših snova. 


Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnijih tretmana kao što su Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, Quick Regeneration ili Sanjarenje u Dvoje wellness i spa programa.  Na raspolaganju su i unutarnji bazen, tri vrste kupelji, beauty programi, kao i fitness centar.


Vodice
Vodice su poznate po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i blizini brojnih atraktivnih destinacija. Okružene ljepotom mora, otoka i vodotoka, te nacionalnih parkova, mame svojom neobičnošću putnika-namjernika željnog opuštajućeg, zdravstvenog i aktivnog odmora, zabave i užitaka. Vesele, bučne i vrele u danjoj vrevi, a opet tihe, ljupke i čarobne u zalazu sunca i ljepoti noćnog smiraja...to su Vodice.