Uskršnji praznici uz miris mora u prekrasnoj Veloj Luci na otoku Korčuli! 2 ili 3 noćenja s polupansionom, bogatim Uskršnjim doručkom i pićem dobrodošlice u Hotelu Korkyra 4* za 2 osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite 2 ili 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more ili vrt i s bogatim polupansionom za 2 osobe, a dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi isključivo u periodu 06.04.-27.04.2020.

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.

Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, wellness centar, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Restoran

Jeste li probali hrvatske specijalitete? Ako niste, trebali biste to uključiti u Vaš odmor. U mnogim restoranima na otoku možete naći raznolika jela, kao rezultat kontatka koje je ovo područje imalo s mnogim zemljama i raznolikih sastojaka.

Naravno da takva jela možete pronaći u našem hotelskom restoranu. Naša kuhinja nudi mnoštvo raznolikih lokalnih specijaliteta, spravljenih na najvećem nivou. Ovo je pravi raj za gurmane! Prema želji serviramo i vegetarijanska jela. Tijekom sezone večere su popraćene živom glazbom hrvatskih sastava. Tako obrok postaje svečanost za sva osjetila.

U hotelu postoji zona za odmor i opuštanje, ukrašena zvjezdanim nebom i opremljena grijanim klupama, a izvana se pruža predivan pogled na uvalu, šetnjicu uz more i luku. Posjetite wellness centar zajedno s Vašim partnerom i zajedno učinite nešto dobro za Vaše zdravlje. Savršena prilika za oporavak Vašeg tijela.

Otok Korčula

Jedan od najljepših otoka na Jadranu, šesti otok po veličini i drugi po naseljenosti u Hrvatskoj (oko 16 000) stanovnika. Tri najvažnija grada na otoku su: Korčula - srce otoka - često nazivana malim Dubrovnikom, Blato - najbogatije mjesto na otoku i Vela Luka - relativno novo mjesto s najvećim brojem stanovnika (4100 stanovnika).

S više od 2.600 sunčanih sati godišnje Vela Luka je najsunčanije mjesto na cijelom Jadranu.

Na zapadnoj obali otoka Korčule nalazi se gradić Vela Luka, smješten u dnu duboko usječenog zaljeva, razvedenog u mnoštvo uvala. Obrasla je vinogradima, maslinama, smokvama i borovima.

Vela Luka se može pohvaliti panoramskim pogledom i pogodnom mediteranskom klimom, ali iznad svega kristalno plavim morem, posebno na obližnjem otoku Proizdu, kojeg je Hrvatska turistička zajednica 2007. godine proglasila plažom godine.