[LAST MINUTE] Uz Integral Zagreb odletite avionom u London na 5 dana/ 4 noćenja s doručkom u hotelu Royal National 3* u samom centru te izlet u Warner Bross Harry Potter Studio...super cijena!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi obožavatelji najpoznatijeg čarobnjaka na izložbu „Harry Potter“ možete uživati u magiji koja se događa pred Vama! Uvjerite se i sami zašto The Tower of London, Parliament Houses, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral, Madame Tussauds, ali isto tako i Harrod’s, Marks & Spencer privlače brojne posjetitelje...Kupon vrijedi isključivo za termin: 13.04.-17.04.2020.

1. dan: ZAGREB - LONDON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u 16:00 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule). Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za London u 17:50 sati. Po slijetanju u zračnu luku Heathrow u 19:05 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u večernju šetnju West Endom, do Leicester Squarea, središta zabave i noćnog života s poznatim kinima, kazalištima i restoranima i Piccadilly Circusa. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje

2. dan: LONDON

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji voditelja putovanja, uz korištenje javnog gradskog prijevoza i pješice: Trafalgar Square s Nelsonovim spomenikom i Nacionalnom galerijom, Whitehall, 10 Downing Street, St. James's Park, Buckinghamska palača, Westminster Abbey, Westministerska palača, Big Ben, London Eye – veliki panoramski kotač s nezaboravnim pogledom na London i okolicu. Ostatak dana slobodna za šetnju poznatim trgovačkim ulicama Oxford Street i Regent Street, te kupovinu u poznatim robnim kućama. Noćenje.

3. dan: LONDON – GREENWICH

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom do Greenwicha. Panoramska plovidba Temzom od Westminstera do Greenwich parka, kojim prolazi Nulti meridijan i gdje se nalazi poznata Kraljevska zvjezdarnica i Nacionalni pomorski muzej. Slobodno vrijeme za šetnju parkom i posjet muzeju. Povratak brodom do Tower Bridga i Londonskog tornja, poznatijeg pod imenom Tower of London, srednjovjekovne tvrđave u kojoj se čuva kruna kraljice Elizabete II i kraljevski dragulji. Slobodno vrijeme za posjet tvrđavi ili šetnju poznatim mostom. U popodnevnim satima predlažemo posjet katedrali sv. Pavla ili British Museumu, najstarijem javnom muzeju na svijetu. Noćenje

4. dan: LONDON – fakultativni izlet Harry Potter Studio

Doručak. Predlažemo izlet autobusom do Warner Bross Harry Potter Studija, gdje su tijekom 10 godina snimani filmovi o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu. Ukrcajte se u Hogwarts Express na peronu 9¾, prošećite  Zakutnom ulicom, Velikom dvoranom i Zabranjenom šumom. Zavirite u Hagridovu kolibu i ured profesora Dumbledorea. Razgledajte nevjerojatne kostime, rekvizite i specijalne efekte korištene prilikom snimanja filmova (plaćanje izleta isključivo prilikom rezervacije aranžmana, broj ulaznica je ograničen i ovisi o raspoloživosti u trenutku rezervacije). Putnicima koji ostaju u gradu predlažemo obilazak brojnih muzeja, kupovinu i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

5. dan: LONDON - ZAGREB

Doručak. Predlažemo posjet slavnom muzeju voštanih figura Madame Tussauds ili odlazak do tri čuvena muzeja na Exhibition Roadu, s besplatnim ulazom: Natural History Museum, Science Museum i Victoria and Albert Museum. Transfera za zračnu luku u 16:30 sati. Prijava za let, te polijetanje zrakoplova za Zagreb u 20:00 sati. Dolazak u Zagreb u 23:15 sati.