Trajno riješite problem viška kilograma te oblikujte tijelo uz 30 fenomenalnih tretmana za smanjenje obujma, redukciju celulita i masnog tkiva u salonu Tajna ljepote u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mršavite zdravo i postignite figuru kakvu ste oduvijek željeli bez rizika za vaše zdravlje! GRATIS: izbor između 1 tretmana spa saune s infracrvenim svijetlom i ozonom ili lipo lasera + nutricionističko savjetovanje + plan prehrane sastavljen od strane nutricionista! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2020.


2D vakumskom KRIOLIPOLIZOM započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva. To je nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Princip rada je vakuumski  sistem usisavanja masnog tkiva(5 kPa), a ovisno o njegovoj  debljini ono se tretira na 5°C do -10°C. Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju  kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Najnovija 2D vakumska kriolipoliza zbog svoja dva aplikatora vrlo je učinkovita jer se u pola sata mogu tretirati čak dva područja. 


VAKUM VREĆA je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvoga tretmana! 


Tretman vakuumskom vrećom traje 60 minuta. Tretman daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti i klijenti/ce koji imaju problem proširenih vena i ispucanih kapilara.


4D KAVITACIJA sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 4D inovativna tehnologija sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1) omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji. 


Oprema presoterapije, drugog naziva LIMFNE DRENAŽE, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita! Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima, potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala (preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje), pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju. 



BODY FORMER uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe. 


Princip rada TERMODEKE se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

BODYWRAPPING je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv "body wrapping" govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.