Ukoliko bude potrebe za korekcijom unutar 5-6 tjedana dodatno se naplaćuje 300 kn! Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada se probudite se uređenim obrvama, koje idealno pristaju Vašem licu! Takav osjećaj omogućuje Vam Salon ljepote Indigo, a na Vama je samo da kupite ponudu što prije! Kupon vrijedi do 30.04.2020.

Tehnika popunjavanja obrva zvana “puder obrve” podrazumijeva sjenčenje obrva koje se radi na maloj dubini pa one zbog toga izgledaju punije i prirodnije. Tehnikom puder obrve dobije se nešto prirodniji izgled, iako obrve konačan izgled poprime tek nakon tjedan ili dva.

Vrste puder obrva

Ovisno o gustoći bojenja, tehnika puder obrve nudi nekoliko različitih učinaka, ovisno o tome što klijenti žele: jarke i glamurozne obrve, potpuno prirodne obrve, polutransparentne obrve, s obrvama ispunjenima ovom tehnikom izgledate nenašminkano, a za večernje izlaske ih lako možete pojačati olovkom ili sjenom.

Kako izgleda iscrtavanje tehnikom puder obrve

Postoje dvije faze iscrtavanja, a to su:

Prva faza – samo iscrtavanje obrva i traje nekoliko sati. Prva faza traje nekoliko sati i riječ je o samom iscrtavanju obrva. Prvo se nanosi anestetik kojem je potrebno neko vrijeme da krene djelovati. Anestetik se nakon toga skida, a obrve se crtaju olovkom kako bi se definirao finalni izgled i simetrija. Sjenčanje obrva se radi mašinicom sličnoj onima za tetoviranje. Koristi se mješavina nekoliko boja, a sjenčanje traje oko dva sata. Obrve su odmah po završetku tretmana nešto deblje i jače, ali ne pretjerano, a s vremenom će postati tanje, svjetlije i prirodnije.

Druga faza – vrijeme nakon tretmana, održavanje. Druga faza se odnosi na vrijeme nakon tretmana. Prvih tjedan dana je potrebno nekoliko puta dnevno nanositi antibiotsku mast. Nakon što se obrve oljušte (to traje oko 48 sati), nanosi se krema za zaštitu pigmenata kojima su rađene obrve. Obrve nakon ljuštenja mogu izgledati blijedo, ali to je zbog toga što se koža oporavlja. Čim se oporavi, dio pigmenta se vrati.Kome se preporučuje tehnika puder ili ombre obrva?Koliko tretman boli?

Certificirani kozmetički saloni koriste tzv. PMU (Permanent make up) mašinice s kojima je izazivanje boli prilikom izvođenja tretmana gotovo nepostojeći. Također se prije tretmana koriste i odlični topični (topički) anestetici koji se primjenjuju na površinu kože, kao što je mast, gel ili losion koji sadrži lidokain.  kao što su losioni ili masti koje sadrže lidokain (lokalni anestetik).

Uz lijepe obrve, sigurni smo da su i luksuzni tretmani poput ruske manikure, parafinske njege, su dio bogate ponude tretmana koji si zaista možete i zaslužujete priuštiti!

Stručno i kvalitetno osoblje omogućit će Vam najbolju njegu te Vas posve razmaziti...