PodržimoNaše

Pobrinite se za svoje lice na vrijeme s paketom 1x laserskog uklanjanja akni sa serumom za hidrataciju u Studiju Semper Pulchra i ostanite uvijek lijepi... uz 60% popusta i za samo 79 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Akne i mrlje na koži koje su ostale nakon akni su veliki problem. Bez obzira da li ste u pubertetu ili ste odavno izašli iz njega, problem se može riješiti i to trajno! Kuponi su iskoristivi do 15.05.2020.

Akne i mrlje na koži koje su ostale nakon akni su veliki problem. Bez obzira da li ste u pubertetu ili ste odavno izašli iz njega, problem se može riješiti. I to trajno! Kod akni postoji veliki broj krema kojima možete postići manje ili veće rezultate, ali laser će Vam na najsuvremeniji način riješiti problem. Kod mrlji koje su ostale nakon akni nemate mnogo izbora. Mrlje ostaju i nakon što izađete iz puberteta te ih ne možete ukloniti, već ih možete jedino zamaskirati puderom. Terapija laserom će riješiti Vaš dugogodišnji problem.

Laser koristi svjetlosnu energiju (HFX technology) od 480nm kako bi prebacio potrebnu energiju u dublje slojeve kože dermis i subkutis i time potaknuo određene procese. Djelovanjem na kapilare i lojne žlijezde smanjuje se lučenje sebuma i direktno potpuno uklanjaju bakterije, što za posljedicu ima smanjenje i nestanak akni i komedona. S obirom da laser primjenjuje najnoviju tehnologiju baziranu na ksenonskom laserskom snopu, omogućava bezbolno antiinflamatorno i regenerativno djelovanje. Infekcija se smiruje i istovremeno potiče regeneracija strukture derma tako da se osim smanjenja akni odstranjuju i mrlje od akni i dobija  bolji i ljepši ten. Tretman potiče razvoj novog kolagena te je koža nježnija I zategnutija.

Najveće prednosti terapije laserima u odnosu na dosadašnje su:

brža je i efikasnija od lijekova

bezbolna i sigurna

bez neželjenih efekata

nema iritacije i crvenila kože u toku terapije

Ako imate nesavršenosti na licu u vidu mrlja, akni ili mitesera, onda obavezno iskoristite svih 76% popusta na laserski tretman koji ih uklanja.

Tretmani su sigurni i neinvazivni, a metoda klinički dokazana. Preporučuje se tri do pet tretmana. Prva tri tretmana se rade sa vremenskim razmacima od 10 dana, a nakon toga u razmacima od tri tjedna. 

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, srčani pejsmejker, metalni implanti, hepatitis infekcije, u trudnoći i tokom dojenja.