Pojačajte svoj imunitet kada mu je to najpotrebnije! Ugrabite sjajan POLLEO SPORT IMUNITET paket - Beta Glucan 90 kapsula + ZMA 90 kapsula + Polleo sport shaker - sve za samo 279 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Polleo Sport zajedno u misiji boostanja vašeg imuniteta najboljim receptom - Beta Glucan i ZMA (cink, magnezij i vitamin B6), a usto Vas očekuje i shaker od 700 ml! Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku (nije uključena u cijenu i plaća se dodatno)! Kupon vrijedi do 30.05.2020.

BETA GLUKAN

Beta glukani su skupina prirodnih polisaharida sastavljenih od niza molekula obične glukoze. Prirodno se nalaze u nizu biljaka i (mikro)organizama poput žitarica (raž, ječam), gljiva (Shiitake, Lingzhi) i kvasaca (pekarski kvasac - Saccharomyces cerevisiae). Svaki od navedenih izvora sadrži beta glukan kao strukturalni element, ali u drugačijem kemijskom obliku.

Poznate su činjenice da beta glukani podrijetlom iz zobi i ječma doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi i smanjenju porasta glukoze u krvi nakon obroka koji ih sadrže. No, iako dalje navedene tvrdnje nisu prihvaćene od strane Europske komisije, istraživanja pokazuju i stoga se smatra da upravo beta glukan podrijetlom iz gljiva i kvasaca ima značajno djelovanje na imunološki sustav1.

Leovital Beta Glucan koji dolazi u obliku beta-D-(1,3)-(1,6)-glukana dobiven je prirodnim tehnološkim postupkom iz pekarskog kvasca - Saccharomyces cerevisiae. Koncentracija čistog beta glukana u ovom proizvodu je visokih 62,5 %, odnosno 312,5 mg u jednoj kapsuli. Preporučena dnevna doza ovog proizvoda su 1 do 3 kapsule na dan, što bi u konačnici bilo 312,5 do 937,5 mg beta glukana u dnevnoj dozi.

Osnovne karakteristike proizvoda: podrijetlom iz kvasca Saccharomyces cerevisae; 500 mg beta glukana čistoće 62,5 % u jednoj kapsuli; ne sadrži mlijeko ni mliječne proizvode; ne sadrži pšenicu ni pšenične proizvode; ne sadrži gluten; ne sadrži GMO sastojke; pogodan je za vegane i vegetarijance

Upotreba: 1 - 3 kapsule dnevno natašte, najmanje 30 minuta prije obroka.

ZMA - kombinacija cinka, magnezija i vitamina B6!

Leovital ZMA formula osmišljena je prema potrebama sportaša i aktivnih pojedinaca čiji organizmi iziskuju veću količinu nutrijenata. ZMA sadrži minerale cink i magnezij te vitamin B6. Upravo zbog svog sastava, za Leovital ZMA možemo reći da između ostalog doprinosi: normalnoj funkciji imunološkog susava; metablizmu ugljikohidrata i masnih kiselina te sintezi bjelančevina; regulaciji hormonske aktivnosti te održavanju normalne razine testosterona u krvi; smanjenju umora i iscrpljenosti; normalnom metabolizmu stvaranja energije; metabolizmu glikogena

Uz trening i pravilnu prehranu jednako je bitan i odmor. Zbog svog sastava, ZMA pospješuje oporavak poslije intenzivnih aktivnosti poput teških treninga, ali također može doprinijeti kvalitetnom psihičkom i fizičkom odmoru, boljem snu, mentalnoj aktivnosti i energetskom statusu. Ali ZMA je puno više i od toga jer se radi o sastojcima koji mogu osigurati bolje performanse, veću izdržljivost te na kraju i bolji rezultat. ZMA je isprobana formula, osmišljena od strane pravih stručnjaka, a testirana na profesionalnim sportašima, kako bi pružila najbolju potporu i ono što svaki ozbiljni sportaš zaslužuje.

Osnovne karakteristike proizvoda: 60 % RDA magnezija; 150 % RDA cinka; 393 % RDA vitamina B6; ne sadrži mlijeko ni mliječne proizvode; ne sadrži pšenicu ni pšenične proizvode; ne sadrži gluten; ne sadrži GMO sastojke

Upotreba: 1 kapsula dnevno, najbolje na prazan želudac, 30 - 60 minuta prije spavanja.