[OSIJEK] Studio za oblikovanje tijela T&D poziva Vas na spa senzacionalni užitak za sva osjetila uz spa kapsulu sa ozonom, vibroformer masažom i pilingom ili maskom+ gratis maska za lice..samo 159 kn!

Puna cijena 480 kn
Ušteda 66%
Cijena 159 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odaberite jednu od dvije ponuđene opcije i prepustite se užitku od kojeg će Vam tijelo zatitrati svim osijetilima i lice se pročistiti! Kupon vrijedi do 30.05.2020.

Ponuda uključuje: opcija 1). IC spa kapsula sa ozonom +piling tijela +vibroformer masaža ili opcija 2). IC spa kapsula sa ozonom + maska od zelene gline + vibroformer masaža.

SPA kapsula s ozonom 
Kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona. Tretman traje od 30 do 45 minuta.  Posebnost infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo je aktiviranje enzima koji pretvaraju masnoće u energiju.  Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Na potpuno neinvazivan način u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića postiže izvrstan efekt koji dovodi do drastičnog smanjenja masnih naslagana kritičnim, odnosno željenim dijelovima tijela. 


Vibroformer masaža
Vibroformer-aparat za vibromasažu. Aparat se upotrebljava za terapiju boli i relaksacijsku masažu, odličan je i za anticelulitnu terapiju, jer ubrzava cirkulaciju krvi i poboljšava elastičnost veznog tkiva i izgled kože.Odličan za sve vrste celulita.


Piling tijela
Postupak našoj koži donosi 3 glavne prednosti: redovitim pilingiranjem tijela postižete naoko pročišćeniji, ujednačeniji ten. Prevenirate urastanje dlačica i pojavu nepravilnosti. 


Osim ljepšeg izgleda i teksture, eksfolijacija potiče bolju prokrvljenost kože i izmjenu tvari ispod njene površine, vraćajući joj mladenački izgled i zdravu boju. Pilingiranje vašu kožu priprema za bolje upijanje proizvoda u daljnjoj rutini njege.