PodržimoNaše

Matični sok od aronije ima snažno antioksidansno djelovanje te je prirodno oružje u prevenciji bolesti! Domaći sok proizvodnje OPG Aronija u pakiranju od 6 x 0,75l za 199 kn! Gratis dostava za ZG!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sok je dobiven iz vlastitog eko uzgoja i bez aditiva, besplatna dostava na području Zagreba (dostava paketa izvršava se u roku 3 radna dana)! Iskoristivost kupona je do 20.06.2020.

OPG ARONIJA

Naši se proizvode dobivaju iz ekološki uzgojenog voća. Većinom su to naši plodovi, a surađujemo i s provjerenim ekoOPG-ovima


Recepture bez aditiva
Kako bi ostali potpuno prirodni i pozitivno djelovali na vaše zdravlje , u naše proizvode ne stavljamo nikakve aditive i konzervanse.

Tradicionalni i novi okusi
Volimo se poigrati s kombinacijama okusa, ali sve proizvodimo na domaći, starinski način.Time garantiramo vrhunsku kvalitetu.


SOK OD ARONIJE
Matični sok od aronije proizvodimo sistemom hladnog prešanja svježih, vlastitih ekološki uzgojenih bobica.
Ovaj način proizvodnje osigurava očuvanje svih prirodnih karakteristika aronije pa je svaka čaša prepuna vitamina, minerala i antioksidansa. Sokovima ne dodajemo vodu, nikakve aditive i konzervanse, a okus je jak i potpun.

U sklopu ponude uključena je i besplatna dostava na vašu kućnu adresu na području grada Zagreba, na ostale adrese , dostava se vrši uz nadoplatu prema cjeniku hp expressa (35 kn, osim za otoke)