Izdvojite vrijeme za sebe i dragu osobu i opustite se u masaži vrhunskog terapeuta u Centru zdravlja i ljepote Mia u Splitu! Medicinska masaža leđa ili medicinska/relax/antistres masaža za dvoje!

Puna cijena 140 kn
Ušteda 50%
Cijena 119 kn
Uštedi još 6 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Masaža je uvijek dobra ideja, a pogotovo za poklon! Počastite sebe i dragu osobu sa 30 minuta medicinske masaže leđa ili sa 45 minuta medicinske, relax ili antistres masaže! Kupon se može iskoristiti do 10.06.2020.

Centar zdravlja i ljepote Mia prvi je centar organske kozmetike u Splitu i prava poslastica za sve ljubitelje ljepote, zdravlja i organskih sastojaka...

Pogledajte i facebook stranicu Centra ljepote Maja klikom OVDJE!

U ponudi Vas očekuje izbor paketa:

medicinska masaža leđa za dvoje - 2x 30 minuta

medicinska/relax/antistres masaža za dvoje - 2x 45 minuta

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Informacije i rezervacije kupona mogu se obaviti na br. mob: 099 8759650 cijeli dan, uz KOD i ID kupona po primitku.