Iskoristite priliku, vratite si vitku liniju uz C`est la Vie u Sesvetama! Paketom mršavljenja od 15 kombinacija tretmana tijela i 3 tretmana lica zabljesnut ćete od glave do pete...samo 799 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje tretmane tijela vibroformerom, bodyformerom, termodekom i vacuslimom. Lice će Vam biti njegovano s 3 tretmana: pilingom, maskom i masažom za vrijeme ležanja u vacum vreći. Kuponi su iskoristivi do 11.06.2020.

Više o C`est la Vie pogledajte na njihovoj web stranici OVDJE!

Cijena uključuje : 
1. dolazak - Vibroformer + bodyformer + vacuslim
2. dolazak - Vibroformer + termodeka + bodyformer
3. dolazak - Vibroformer + bodyformer + vacuslim
4. dolazak - Vibroformer + termodeka + bodyformer
5. dolazak - Vibroformer + bodyformer + vacuslim
+ 3 njege lica. Svaki tretman traje po 30 min.


VacuSlim

Nova i vrlo efikasna metoda mršavljenja i eliminacije celulita koja se primjenjuje kako bi se potaknuli i značajno ubrzali procesi mršavljenja (s naglaskom na smanjenje obujma) te poboljšao izgled i tonus kože. 
Učinci vacuslim tretmana: pokretanje i ubrzavanje procesa mršavljenja, vidljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana, značajno poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana, eliminacija suvišne tekućine iz organizma, otklanjanje natečenosti, metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize.


VibroFormer

Osim posebnog užitka masaže ubrzava cirkulaciju krvi, poboljšava elastičnost vezivnog tkiva. Rezultat tih procesa je nestanak izbočina narančine kore te glatka, napeta i čvrsta koža bez celulita.


Bodyformer 

Elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje prije svega na povećanje mišićne mase, a posredno i na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću te potiče perifernu mikrocirkulaciju. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane dijelove tijela. Elektrostimulacija prije svega mišićima vraća tonus i čvrstoću čime se postiže lijepo i oblikovano tijelo, a tek posredno, uz adekvatne tretmane mršavljenja i uklanjanja celulita i odgovarajuću prehranu, pomaže mršavljenju i gubitku masnoća. Bodyformer ima učinke kao i tjelesna aktivnost, ali bez tjelesnog napora.


Termodeka 

Tretman koji Vam može pomoći da brže oblikujete svoje tijelo. Temperatura termosaune funkcionira na tri stupnja podešavanja, a moguće je posebno podesiti noge, trbuh ili ruke po zonama, prema Vašim preferencijama.