[OSIJEK] Studio za oblikovanje tijela T&D poziva Vas na spa senzacionalni užitak za sva osjetila uz spa kapsulu sa ozonom, vibroformer masažom i pilingom ili maskom+ gratis maska za lice..samo 159 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od dvije ponuđene opcije i prepustite se užitku od kojeg će Vam tijelo zatitrati svim osijetilima i lice se pročistiti! Kupon vrijedi do 10.06.2020.

Ponuda uključuje: opcija 1). IC spa kapsula sa ozonom +piling tijela +vibroformer masaža ili opcija 2). IC spa kapsula sa ozonom + maska od zelene gline + vibroformer masaža.

SPA kapsula s ozonom 
Kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona. Tretman traje od 30 do 45 minuta.  Posebnost infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo je aktiviranje enzima koji pretvaraju masnoće u energiju.  Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Na potpuno neinvazivan način u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića postiže izvrstan efekt koji dovodi do drastičnog smanjenja masnih naslagana kritičnim, odnosno željenim dijelovima tijela. 


Vibroformer masaža
Vibroformer-aparat za vibromasažu. Aparat se upotrebljava za terapiju boli i relaksacijsku masažu, odličan je i za anticelulitnu terapiju, jer ubrzava cirkulaciju krvi i poboljšava elastičnost veznog tkiva i izgled kože.Odličan za sve vrste celulita.


Piling tijela
Postupak našoj koži donosi 3 glavne prednosti: redovitim pilingiranjem tijela postižete naoko pročišćeniji, ujednačeniji ten. Prevenirate urastanje dlačica i pojavu nepravilnosti. 


Osim ljepšeg izgleda i teksture, eksfolijacija potiče bolju prokrvljenost kože i izmjenu tvari ispod njene površine, vraćajući joj mladenački izgled i zdravu boju. Pilingiranje vašu kožu priprema za bolje upijanje proizvoda u daljnjoj rutini njege.