[SPLIT] POBIJEDIMO ZAJEDNO MASNE NASLAGE I SKINIMO CELULIT!!! 10 učinkovitih tretmana od 5 maderoterapija i 5 anticelulitnih masaža u Centru zdravlja i ljepote Mia, samo 399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavjeti bez puno muke? I to je moguće s današnjim paketom tretmana! Osim što će Vam ovi tretmani pomoći da skinete kilograme, oni će snažno djelovati i za smanjivanje celulita! Pa, krenimo na posao! Kupon se može iskoristiti do 20.06.2020.

Stres, preskakanje obroka, neispavanost i iscrpljenost ubrzavaju nastanak celulita. Primjerenom prehranom, aktivnošću te tehnikama masaže i anticelulitnih tretmana moguće je postići dobre rezultate koji pomažu da vaše vezivno tkivo bude čvršće, a nakupine celulita manje.


Paket uljučuje: 5x maderoterapija (30 min) + 5 anticelulitnih masaža (30 min).


Maderoterapija

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da oblikuje figuru. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. 


Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža ručna je masaža koja se provodi anticelulitnim prirodnim uljem koje se posebnim pokretima upija u kožu te pokreće cirkulaciju krvi u tijelu i limfe u najdubljim slojevima te vezivnom tkivu.