Udobno se smjestite u svoj kauč jer hrana stiže na Vaša vrata, njamiiii! The Movie Pub u Zagrebu nudi svoj raskošan meni + dostava za ZG, a na CJ uzmite svoj VAUCHER za SAMO 59 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kvartovi koji su uključeni u područje dostave su: Knežija, Prisavlje, Studentski dom Stjepan Radić, Selska do Zagrebačke, Cvjetno naselje! Kupon je iskoristiv do 03.05.2020.

Dostava radi cijeli tjedan od 12-22 h!

The Movie Pub & Restoran otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. 



Jela koja možete naručiti pogledajte OVDJE!

The Movie Pub & Restoran je tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…)
Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.


KUPON SE KORISTI ZA DOSTAVU HRANE na br. tel 01 4400 680, uz KOD i ID kupona po primitku te je kupon potrebno predati dostavljaču!