PodržimoNaše

DOOR TO DOOR dostava HUSSE najbolje hrane za vaše pse! Naručite paket Super Premium hrane od 5 kg za odrasle pse ili male pasmine, a dostava je besplatna i vrijedi za cijelu Hrvatsku!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka i vaši psi bezbrižno uživaju s Vama u toplini doma! Gdje god bili, Husse će se pobrinuti da paketi vrhunske hrane i poslastica stignu brzo i sigurno na vašu adresu, a u paketu se nalazi i držač za vrećice u obliku kosti! Kupon možete iskoristiti do 15.05.2020.

Door to door dostava vrijedi za Grad Zagreb, Zagrebačku županiju, Varaždinsku županiju, Bjelovarsko-bilogorsku županiju, grad Rijeku i Koprivničko-križevačku županiju. U ostale dijelove Hrvatske paket se šalje dostavnom službom GLS-a.

Paket SUPER PREMIUM HRANA ZA MALE PASMINE: OCEAN CARE mini 2 kg + OPTIMAL mini 2 kg + ROLLIES poslastice 500 g + držač za vrećice u obliku kosti

ROLLIES 500 G - idealno za brzu nagradu u treningu ili bilo kojim drugim zabavnim aktivnostima! Mesne rolice neodoljivog okusa bogate su antioksidansima i vitaminima A, D i E za zdrav imunitet.

OCEAN CARE MINI 2 KG - Ocean Care je super premium proizvod baziran na lososu i riži napravljen od visokoprobavljivih sastojaka koji su prikladni za pse s osjetljivim probavnim sustavom. Mogućnost alergijske reakcije je manja nego kod ostalih hrana. Proizvod ne sadrži umjetna bojila i konzervanse.

Sadrži losos kao glavni izvor proteina koji uglavnom ne izaziva alergije; rižu kao jedinu žitaricu za smanjenje rizika reakcije na gluten; frukto-oligosaharide i kvasac za smanjenje rizika od meke stolice; lecitin za povećanu probavljivost masnoća; vlakna za unaprjeđenje zdravlja stolice; biotin - vitamin B koji pomaže u izgradnji dobrog krzna; Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama za bolje stanje kože i krzna; bakar za stimulaciju enzima koji su odgovorni za boju krzna; vitamine A i E i grožđanim sjemenom koji pojačavaju otpornost na bolesti i jačaju imunitet; beta-karoten i antioksidanse koji jačaju prirodni imunitet; odličan balans kalcija i fosfora za jačanje kosti i zuba; vitamin D za povećanu apsorpciju kalcija i fosfora.

OPTIMAL MINI 2 KG - Optimal Mini je super premium hrana posebno razvijena za odrasle aktivne pse malih pasmina. Ova hrana sadrži samo najbolje sastojke u kojima je glavni izvor proteina piletina. Također sadrži visok udio masnoća i drugih nutrijenata da zadovolji dodatne energetske potrebe manjih pasmina. Granule su manje i prilagođene malim zubima i čeljusti. Proizvod ne sadrži umjetna bojila i konzervanse. Probavljivost 92%, energetska vrijednost 4080 kcal.

Kvalitetni i visoko probavljivi sastojci kao što su piletina i riža; visok udio masti  da zadovolji energetske potrebe manjih pasa koji su ujedno i mnogo aktivniji; pravilan odnos kalcija i fosfora za jake kosti i zube; obogaćena vitaminom D koji povećava apsorpciju kalcija i fosfora; velika količina energije omogućava manje obroke te time i izbjegavanje želučanih tegoba; bogata vlaknima repe koja potiču rad probavnih organa i poboljšavaju strukturu stolice; sadrži frukto-oligosaharide, koji u želucu potiču razvoj 'dobrih' bakterija i smanjuju mogućnost razvoja meke stolice; lecitin za povećanu probavljivost masti; obogaćena ekstraktom sjemenki grožđa i vitaminima A i E koji jačaju imunitet; sadrži beta-karoten - antioksidans koji pojačava prirodni imunitet; optimalan udio Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina za sprječavanje upala i jačanje imuniteta i poboljšavaju kvalitetu kože i dlake.

Paket SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE PSE: PRIMA PLUS hrana 2 kg + DIGEST hrana 2 kg + HUSSE SNACKS pileće poslastice 900 g + držač za vrećice u obliku kosti

DIGEST 2 KGDigest je super premium proizvod napravljen od visokoprobavljivih sastojaka, koji su pogodni za odrasle pse s osjetljivim probavnim sustavom. Baziran na janjetini i riži, ovaj proizvod smanjuje mogućnost alergijske reakcije. Digest ne sadrži umjetna bojila i konzervanse.

Riža kao jedina žitarica, bez glutena je i sadrži ugljikohidrate koji su vrlo probavljivi; sa dodatkom frukto-oligosaharida za stimuliranje zdrave crijevne flore; sadrži lecitin za bolju probavu; s vlaknima repe za unaprjeđenje zdravlja crijeva; obogaćena vitaminima A i E koji jačaju imunitet; sadrži beta-karoten, antioksidans koji jača prirodni imunitet; optimalna količina omega 3 i 6 masnih kiselina koje pospješuju zdravlje i opće stanje; sadrži biotin, B vitamin koji pomaže u održavanju zdrave i sjajne dlake; bakar koji stimulira enzime koji pomažu u održavanju zdrave i sjajne dlake; kalcij i fosfor u optimalnim dozama za jačanje kosti i zuba; obogaćeno vitaminom D za povećanu apsorpciju kalcija i fosfora.

PRIMA PLUS 2 KG - Prima Plus je super premium hrana s probranim sastojcima za veću probavljivost. Ima smanjen postotak masti što je važno za prevenciju pretilosti te održavanje psa u odličnoj formi. Obogaćena vitaminom C. Bez bojila i konzervansa. Probavljivost 92%, Energetska vrijednost 3850 kcal.

Sadrži visokoprobavljive sastojke najbolje kvalitete i samo 11% masnoća; pravilan odnos kalcija i fosfora za jake kosti i zube; vitamin D koji  povećava apsorpciju kalcija i fosfora; bogata vlaknima repe za stimulaciju rada crijeva. Također poboljšava teksturu stolice; sadrži frukto-ogliosaharide koji pogoduju razvoju "dobrih" bakterija u želucu i smanjuju rizik od mekih stolica; lecitin za povećanu probavljivost masti; obogaćena ekstraktom sjemenki grožđa i vitaminima A i E koji potiču jačanje imuniteta; antioksidans beta-karoten koji jača prirodnu imunost; sadrži optimalnu količinu Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina koje sprječavaju upale i jačaju imunitet, poboljšavaju kvalitetu kože i dlake; obogaćeno bakrom koji pospješuje djelovanje enzima odgovornih za boju dlake.

HUSSE SNACKS 900 GHusse snacks su zdrave pileće poslastice za trening vašeg psa. Lako ih usitne male pasmine kao i štenci. Pomažu kod lošeg zadaha i nemaju boju. Nemaju miris i ne lijepe se i lako su probavljive.

PICK UP BAG HOLDER - držač za vrećice u obliku kosti; 8*4.5*4 cm