PodržimoNaše

DOOR TO DOOR dostava HUSSE najbolje hrane za vaše mačke! Naručite paket Super Premium hrane + pasta + balzam za njegu + igračka, a dostava je besplatna i vrijedi za cijelu Hrvatsku!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka i vaše mace bezbrižno uživaju s Vama u toplini doma! Gdje god bili, Husse će se pobrinuti da paket vrhunske hrane stigne brzo i sigurno na vašu adresu, a u paketu se nalazi i balzam za njegu šapa te igračka sa šarenim perjem i zvončićem! Kupon možete iskoristiti do 15.05.2020.

Door to door dostava vrijedi za Grad Zagreb, Zagrebačku županiju, Varaždinsku županiju, Bjelovarsko-bilogorsku županiju, grad Rijeku i Koprivničko-križevačku županiju. U ostale dijelove Hrvatske paket se šalje dostavnom službom GLS-a.

Kroketter kyckling: 3 kg

Bogata životinjskim proteinima i taurinom- nužnim uvjetom svake mačje prehrane. Sadrži savršen balans kalcija i fosfora za zdrave kosti i zube. Obogaćena vitaminom D za povećanu apsorpciju navedenih minerala.

Esencijalna aminokiselina koju mačke ne mogu same proizvesti u vlastitome tijelu; pomaže kod prevencije sljepoće i potiče zdravo djelovanje srca. Sadrži piletinu, prirodno bogatu taurinom; obogaćena dodatnim količinama taurina za zadovoljavanje potreba vaše mačke; pravilan odnos kalcija i fosfora za jake kosti i zube; obogaćena vitaminom D, koji pospješuje apsorpciju kalcija i fosfora; sadrži vlakna repe koja potiču rad probavnih organa i poboljšavaju strukturu stolice; obogaćena  vitaminima A i E koji jačaju imunitet; visoka koncentracija Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina sprječava nastanak upala i poboljšavaju kvalitetu kože i dlake. Obogaćena bakrom koji pospješuje djelovanje enzima odgovornih za boju dlake; niski udio magnezija i kontrolirani urinarni pH garantiraju optimalno urinarno zdravlje. Sadrži hidrolizirane životinjske bjelančevine koje daju hrani izvrstan okus i visok udio mesa, koje zadovoljava mačje potrebe.

Senior Piletina- puretina, komadi: 415 g

Potpuna hrana za starije mačke. Pečena u pećnici, začinjena ukusnim umakom, bez konzervansa, umjetnih aroma ili soje.

Visokokvalitetni proteini, optimalna vitaminska integracija i dobra probavljivost čini Senior Piletinu zdravim obrokom za vašu mačku. Prirodan, bez umjetnih boja i konzervanasa. Taurin pospješuje srčanu funkciju i zdravlje očiju te optimalan rast i reproduktivne sposobnosti. Vitamin E ima antioksidativni učinak.

Kattmalt: 100 g

Vrlo ukusna pasta za mačke koja regulira metabolizam. Slad i specifična struktura masnoće smanjuju rizik od nastanka kuglica dlake i djeluju protiv nepoželjnog iskašljavanja kuglica dlake.

Tass Plus: 40 g

Jedinstven dugotrajan balzam od pčelinjeg voska. Štiti i omekšava šape, osobito tijekom zimske sezone. Pogodan i za pse.

Igračka za mačke sa šarenim perjem i zvončićem - ukupne duljine 55cm