Utažite glad za slatkim i izaberite jednu od 4 fenomenalnih Stridon Torti - Ferrero Rocher, Čokoladna rapsodija, Jaffa ili Kinder Bueno - za samo 169 kn! Dostava besplatna!

68 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite se pravim slatkim delicijama za svaku prigodu! Sve torte su cca 1950 g i broje 14-16 šnita. Kupon vrijedi za 1 tortu i može se iskoristiti do 30.06.2020.

Obavezno pripremiti isprintani kupon prilikom preuzimanja torte na vašoj adresi ili ga poslati na mail adresu marko.bokic@stridon.hr odmah po kupnji i primitku kupona!

Godine 2015. Stridon usluge su u sklopu bistroa započele s proizvodnjom kolača i torti. Slastičarnica u svojoj ponudi ima svježe kolače i torte od kvalitetnih sastojaka, sladolede rađene po talijanskoj recepturi i praline od najfinije belgijske čokolade.

Sve Stridonove slastice pripremaju se od svježih sastojaka po originalnim recepturama. Visoka kvaliteta proizvoda, poigravanje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine nas posebnima i prepoznatljivima. U vrlo kratkom roku slastice su osvojile nepca sladokusaca.

Dostava je besplatna i vrijedi za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

Ferrero Rocher torta: lagani čokoladni biskvit s bogatom kremom od lješnjaka, prelivena tamnom čokoladom i ukrašena komadićima lješnjaka.

Čokoladna rapsodija: mekani čokoladni biskvit s kremastom čokoladnom kremom od bijele, crne i mliječne čokolade.

Jaffa torta: čokoladni biskvit, neodoljiva kombinacija kreme od crne čokolade, kreme od naranče, prelivena čokoladom i ukrašena svježim narančama.

Kinder Bueno: savršen spoj biskvita od lješnjaka i finih krema od čokolade i lješnjaka.

Od osnutka pa sve do danas naša misija ostaje nepromijenjena u nastojanju stalnog povećanja kvalitete usluge i proizvoda, čime nastojimo zadovoljiti istančane potrebe naših klijenata i kupaca za kvalitetnim proizvodima i uslugama.

Obavezno pripremiti isprintani kupon prilikom preuzimanja torte na vašoj adresi ili ga poslati na mail adresu marko.bokic@stridon.hr!