Proljetni odmor u Biogradu na Moru! 3 ili 5 dana uz 2 ili 4 noćenja u hotelu Adria s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 osobe uz korištenje saune ili slane sobe gratis...od 1299 kn! Dijete do 7 god. GRATIS!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Adria nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda! Kupon vrijedi u periodu od 06.06. do 10.07.2020.

HOTEL ADRIA 

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior), sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, telefon, sat TV, pansionski buffet restoran, aperitiv bar s terasom, bazen – dva vanjska i unutarnji, wellness (sauna, slane sobe, finska sauna, inhalacije, masaže i ostali beauty programi), parking uz nadoplatu, kongresne dvorane – velika  170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta, natkrivena polivalentna sportska dvorana, mjenjačnica, parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta  (uz nadoplatu), besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela.

Prozračne i udobne sobe, jer odmor počinje tu.

Hotel Adria raspolaže sa ukupno 208 soba (od toga 140 classic i 68 superior) smještenih na četiri kata hotela. Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene  i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne.

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju.
Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.

All inclusive usluga uključuje piće na all inclusive baru, uz vanjski bazen, svaki dan 10:00 h - 23:00 h (pivo, vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, domaća alkoholna pića - posluživanje u plastičnim čašama), popodnevni snack 15:00 h-16:00 h (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za djecu prema tjednom rasporedu).

Destinacija - BIOGRAD

Dovršavajući posao oblikovanja Zemlje, Stvoritelj zamijeti da u ruci drži još pregršt ljudskoj kolijevci namijenjenih ljepota. Zadivljen neponovljivom modrinom mora koje je čas prije uvukao duboko pod skute Europe, sve preostale mu krasote ispusti usred tog Jadrana. Tako po legendi nasta krajolik kojim već čitavu jednu vječnost dominira grad Biograd.

Neka Biograd bude Vaša polazna točka.

Zanimljiv zemljopisni položaj u srcu jadranske obale u okružju nacionalnih parkova i parkova prirode, dugogodišnja turistička tradicija, te bogata turistička, kulturna, sportska i ugostiteljska ponuda samo su neki od razloga za odabir Biograda kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor.

Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero.

Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.