LIMITED EDITION za sve ljubitelje hrvatkih proizvoda iz destilerije Perković! Izaberite hrvatski dry gin Clear ili Into The Wild od 0,7 L ili dobro poznatu Morlačku krv od 1 L - već od 89 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nazdravite s najbližima za dobre želje uz vrhunski izbor najboljeg džina ili likera od višnje iz asortimana Perković... Besplatna dostava na vašu adresu za kupnju iznad 300 kn! Kupon se može iskoristiti do 04.05.2020.

Obitelj Perković ubraja se u elitni krug malih proizvođača, koji svojim rakijama ukazuju na pravu, plemenitu prirodu voćnih destilata. Samo one rakije koje sadrže opčinjavajuću esenciju mirisa i voćnih okusa mogu tom plemenitom piću vratiti njegov izvorni ugled i dostojanstvo.

Jedinstveni Perković Dry Gin za Vas smo upakirali u deset različitih varijanti dizajna. Sadržaj je isti, no Vi birate etiketu po Vašem ukusu. Croatian Dry Gin Perković nastao je isprobavanjem više desetaka recepata u kojima smo u raznim omjerima kombinirali naših šest osnovnih sastojaka: borovicu, korijander, travu ivu, iris, angelicu i narančinu koru. Također, velika je pažnja posvećena kvaliteti alkohola od kojeg se gin proizvodi. Radi se o kvalitetnom pšeničnom alkoholu više puta redestiliranom i filtriranim kroz aktivni ugljen. Dominantan okus ovog gina daje borovica, a specifičnu gorčinu koja ga čini savršenim izborom za gin tonic, daje trava iva, autohtona biljka podvelebitskog područja. Upravo zbog uporabe autohtone hrvatske biljke naš gin nosi ponosan naziv „Croatian Dry“.

GIN CLEAR - jako alkoholno piće proizvedeno tradicionalnom metodom.

Sastav: alkohol poljoprivrednog podrijetla, borovica, korijander, trava iva, iris, angelica, cvijet cimeta, narančina kora.

GIN INTO THE WILD - jako alkoholno piće proizvedeno tradicionalnom metodom.

Sastav: alkohol poljoprivrednog podrijetla, borovica, korijander, trava iva, iris, angelica, cvijet cimeta, narančina kora.

Na domaćem i stranom tržištu smo se pokazali kao vrsni proizvođaći domaće rakije te sušenog i konzerviranog voća. Uspjeh smo postigli visokom kvalitetom Perković proizvoda. Zbog iznimne kakvoće dodijeljena nam je titula hrvatskog proizvoda, rezervirana samo za proizvode koji su vrijedni izvoza u europsku uniju. Naši proizvodi funkcioniraju kao prvorazredni gurmanski doživljaj, ali i kao vrhunski poklon za sve prilike, upravo zbog svoje elegancije i jedinstvenih idejnih rješenja naše Perković ambalaže.

LIKER MORLAČKA KRV - voćni liker od višnje Maraske.

Sastav: macerat višnje Maraske u rakiji jabukovači, rakija jabukovača, omekšana voda, šećer, macerat badema, vanilin.

Povratak rakije u elitno društvo

Proučavanjem srednjovjekovnog procvata proizvodnje rakije od grožđa koja se naziva različitim imenima: lozova voda, vatrena voda, voda života postigli smo iznimnu kvalitetu naših proizvoda. Rakiju su u početku proizvodili alkemičari i apotekari, jer se ona sve do 15. stoljeća smatrala lijekom i pripisivale su joj se razne nadnaravne moći kao pomlađivanje i produljenje životnog vijeka. Razni ratovi i epidemije zaraznih bolesti doprinjeli su proizvodnji rakije, dok iz naše davne povijesti postoje pisani podaci još iz 5. stoljeća koji dokazuju kako su stari Slaveni proizvodili opojno piće medovinu i da su s tom navikom došli na balkanski poluotok u 7. stoljeću.