Iskoristite slobodno vrijeme za učenje stranih jezika! Uz individualno učenje i online pristup Latina Centar pomoći će Vam u usvajanju novog jezika u 20 ili 40 sati! Izaberite svoj paket i jezik!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izbor jezika: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, portugalski, ruski, turski! Najniža dob za pristupanje tečaju je 15 godina. Kupon je moguće koristiti isključivo do 01.09.2020. Prvi sat mora se odraditi do 01.09.2020.!

Kako bismo jednog dana izašli iz svojih kuća spremni na nove izazove tržišta, koji će biti snažniji i veći no ikada, mišljenja smo da edukacija i povećanje naše osobne vrijednosti kroz osobni rast i razvoj jest jedini ispravan put u tržišnoj utakmici koja svakoga od nas čeka pri kraju ove situacije. Ključ povratka i naše snage leži isključivo u nama. Kako se oduprijeti svim izazovima i sve većim zahtjevima klijenata koji će za isti novac nakon krize tražiti puno više, donosimo vam dijelić odgovora kroz iskustvo našeg klijenta, najboljeg HR tenisača Borne Ćorića.

"Smatram da je uspjeh svakog pojedinca u kontinuiranomi stalnom radu na sebi. Online edukacije stranog jezika jedan su izvrstan alat, putem kojeg bilo gdje na svijetu da se nalazim, mogu kontinuirano usvajati nova znanja i  napredovati."

Kroz priču ovog mladog i ambicioznog tenisača i cijelog tima agencije Ivana Ljubičića pokazujemo kako u vrijeme izolacije koja se tiče apsolutno svih nas, ostaje nam da radimo na sebi i još jači i bolji dočekamo neko novo jutro, neko novo sutra.

U cijenu je uključena Skype nastava s materijalima prema individualnom dogovoru oko termina izvođenja i završna Potvrda o znanju. Prije kupnje obavezno kontaktirati školu zbog raspoloživosti profesora za pojedini jezik. Kontakt broj za dodatne informacije: 091 4572 777.