Legomanija u Zatonu! 4EVERtravel vodi Vas na pregršt aktivnosti i odmor na 4 dana/3 noćenja s polupansionom u apartmanima Zaton Holiday Village 4* već od 1285 kn/osobi! Djeca do 12 godina GRATIS!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.285 kn
Uštedi još 69 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 69 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Sva djeca do 12 godina GRATIS zajedno u sobi sa svojim roditeljima (tata,mama), ali isključivo članovi obitelji! Kupon vrijedi isključivo za 04.06.-07.06.2020.

Zaton Holiday Village**** niz su kućica u hladu borove šume okruženi mediteranskim zelenilom koje pružaju ugodan boravak Vama i Vašoj obitelji. 

Ponuda naselja: privatni parking u sjeni šume nedaleko od apartmana; čuvan, ali nije osiguran, dodatak za hranu (buffet), animacija i zabava za sve uzraste, bogata ugostiteljska ponuda,market, butici, kiosk. Bogata sportska ponuda uključujući tenis, nogomet, odbojka na pijesku, iznajmljivanje bicikala, surfanje.

Ponuda uključuje i : Lego igraonice za djecu, Lego akademija Wedo, Lego robotika, Lego animatori, mogućnost vježbanja Yoge, sportski program, učenje i plesanje HIP HOPA i ZUMBE sa Sebastianom, zabavna večer z Dj-em K-8, mini disko za klince!

SVAKODNEVNI PROGRAM ZA DJECU

07:15 do 10:00 sati: LEGO® Igraonica

Sastavljanje LEGO® kockica u skladu s uputama ili bez. Djeci će biti na raspolaganju za različiti komercijalni programi - setovi sa koji će imati mogućnost izgradnje kocka po redu. Također, oni se mogu zajedno družiti i sudjelovati u raznovrsnim društvenim aktivnostima (razne igre).

10:00 do 12:00 sati: Djeca od 3-6 godina

Obrazovni program, LEGO® Simple Machines je posvećen istraživanju i razumijevanju znanosti, mehaničkih i strojnih koncepata. Sadržaj je usko povezan sa fizikom, prirodom, tehnologijom (silom...)

14:00 do 16:00 sati: Djeca od 6-9 godina

Obrazovni program, LEGO® WEDO 1.0 i WeDo2.0 je napredni program za razvoj kreativne ideje i rješavanje problema, prvi koraci programiranja. Sudionici preko najboljih metoda učenja robotike kroz različite radionice stječu znanja o tehnologiji, prirodi, sastavu i funkcioniranju i prvim koracima programiranja.

16:00 do 18:00 sati: Djeca 9 godina starosti pa nadalje

Program obrazovanja s LEGO Mindstorms je program koji se temelji na montaži i programiranju robota. Djeca razvijaju nove ideje, oni se suočavaju s problemima i kako ih riješiti. Izazovi i rad različitih komponenti (motori, senzorima). Programiranje.