PodržimoNaše

7 dana u Neretvanskom kraju za 2 osobe uz polupansion i 50% popusta! Budite gusari ;)

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 4.900 kn
Ušteda 50%
Cijena 2.450 kn

Polupansion, 7 dana, 6 noći, 2 osobe, 50% popusta! Hotel "Bebić " smješten je u samom centru Ploča, u dolini rijeke Neretve. Okupajte se u moru, rijeci, jezerima...probajte čuveni Neretvanski brudet od jegulja i žaba, izgubite se u Baćinskim jezerima, posjetite Metković,Opuzen,Komin ili Orebić i Trpanj na Pelješcu trajektom....

Blizina kulturno-povijesnih i prometnih središta Splita i Dubrovnika, udaljenih oko 100 km izazov su za ljubitelje povijesti i arhitekture a Međugorje svjetski poznato svetište udaljeno je samo 40 km. More, Baćinska jezera i kilometrima dugi kanali delte Neretve pružaju bogate mogućnosti za relaksaciju, avanturu, lov, ribolov...

Hotel Bebić vrhunski je opremljen i klimatiziran, hotel raspolaže sa 40 soba i 6 hotelskih apartmana. Sve sobe imaju sanitarni čvor, telefon s direktnim biranjem, SAT TV i balkon s pogledom na more. Sobe i hotelski apartmani su klimatizirani. Gostima su na raspolaganju: Wireless, klimatizirani restoran u kojemu možete kušati domaće i internacionalne specijalitete te je pogodan za svadbene večere (300 gostiju), aperitiv bar, terasa s pogledom na more, night bar pogodan za dj. ekskurzije, fitness centar, saunu, vešeraj, mogućnost veza za manje brodove, mjenjačnicu, rent a car, osiguran parking, frizerski i brijački salon.

Ako trebate pripremiti poslovni skup, prezentaciju i slično za vaše poslovne partnere i djelatnike, Hotel "Bebić" je idealan za organizaciju, jer u svojoj ponudi ima prigodne dvorane. Veliku kongresnu dvoranu kapaciteta do 300 mjesta, klimatizirana i idealna za prezentacije i skupove, pogodna je za radne sastanke. Dvorana je opremljena projektorom, TV i DVD. Za veće skupine odobrava se i određene pogodnosti po dogovoru.

Stoga najtoplije preporučamo Hotel „ Bebić “ onomu tko želi da na jednom mjestu upozna slikovitost krajolika, kulturne, povijesne i arhitektonske ljepote našeg kraja.

Dobro nam došli!