Glamurozni početak ljeta provedite kampirajući na Murteru u mobilnim kućicama Lifestyle Kampa Rehut**** uz 2/ 3/ 4 noćenja za 4 osobe...već od 775 kn!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristivost kupona od 15.05. do 19.06.2020.! Jedan kupon vrijedi za 4 osobe!


KAMP REHUT

Lifestyle Kamp Rehut obiteljski je kamp u vlasništvu starosjedioca s Murtera. Ime kampa potječe od riječi "rehut" što znači snažan i iznenadan udar vjetra, vrlo neugodan pri jedrenju, a koji se javlja u murterskom kanalu prema Kornatima. Rehutom su zvali djeda obitelji vlasnika kampa, koji je bio brz kao vjetar, a bavio se gradnjom drvenih brodova. Jedan od tih drvenih brodova i danas je u vlasništvu Rehutovih, i može se razgledati u murterskoj lučici. 

Manji kapacitet kampa jamči privatnost, mir i tišinu pa je idealan za sve koji žele u opuštenom okruženju uz more provesti svoj odmor i pobjeći od velikih gužvi. Kamp nudi parcele za šatore, kao i smještaj u prekrasno dizajniranim mobilnim kućicama, te ostale neophodne sadržaje. Niz doživljaja i izleta moguće je dogovoriti direktno na recepciji. Na recepciji kampa moguće je dogovoriti termin za razgled.

Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, "glampingom" - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu.


Camp Rehut je ocijenjen kao najbolji mali kamp u Hrvatskoj po ocjenama gostiju na Tripadvisoru. Iz konobe Jadran moguća je gratis dostava hrane u vašu mobilnu kućicu u kampu.

Pearl Suite 
Pearl Suite mobilna kućica površine je 18,80 m2. Organizirana je kao studio i idealna je za parove. Ima bračni ležaj 160x200 cm. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. Uz kuhinju je sofa, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 2 osobe.


Twilight Deluxe
Twilight Deluxe je površine 35,00 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je pult za jelo, sofa i komoda, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Jade
Jade mobilna kućica površine je 35,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo, sofa na razvlačenje (ležaj 140x200 cm), flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. 


Onyx
Onyx mobilna kućica površine je 34,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s ležajem na kat, oba dimenzija 70x200 cm. Ima jednu kupaonicu, i jedan toalet. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo, sofa, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Adria 
Adria mobilna kućica površine je 30,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo, sofa na razvlačenje (ležaj 110x200 cm), flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica ima ugrađen konverter, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Mirta
Mirta je površine 35,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s ležajem na kat, gornji 70x200 cm, donji 140x200. Kućica ima jednu kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo sa stolicama, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama, te ležaljkama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 5 osoba.


Sunset 
Sunset mobilna kućica površine je 22,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Ima jednu kupaonicu i jedan toalet. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo uz sofa na razvlačenje (ležaj 120x200 cm), flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica ima konverter, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Aurora
Aurora mobilna kućica površine je 29,00 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Ima jednu kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo uz sofu, flat TV. Ispred mobilne kućice je natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica ima konverter, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Gardenia
Gardenia površine je 35,40 m2. Ima tri spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a druge dvije s dva ležaja 70x200 cm. Kućica ima dva toaleta i jedan tuš. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je klupa sa stolom i stolicama za jelo, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. Kućica prima ukupno 6 osoba.