Glamurozno LJETNO kampiranje na Murteru u mobilnim kućicama Lifestyle Kampa Rehut**** uz 3/ 5/ 7 noćenja za 4 osobe...po super cijeni¨!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristivost kupona od: 19.06. -12.07.2020.! Kupon vrijedi za četri osobe!


KAMP REHUT

Lifestyle Kamp Rehut obiteljski je kamp u vlasništvu starosjedioca s Murtera. Ime kampa potječe od riječi "rehut" što znači snažan i iznenadan udar vjetra, vrlo neugodan pri jedrenju, a koji se javlja u murterskom kanalu prema Kornatima. Rehutom su zvali djeda obitelji vlasnika kampa, koji je bio brz kao vjetar, a bavio se gradnjom drvenih brodova. Jedan od tih drvenih brodova i danas je u vlasništvu Rehutovih, i može se razgledati u murterskoj lučici. 

Manji kapacitet kampa jamči privatnost, mir i tišinu pa je idealan za sve koji žele u opuštenom okruženju uz more provesti svoj odmor i pobjeći od velikih gužvi. Kamp nudi parcele za šatore, kao i smještaj u prekrasno dizajniranim mobilnim kućicama, te ostale neophodne sadržaje. Niz doživljaja i izleta moguće je dogovoriti direktno na recepciji. Na recepciji kampa moguće je dogovoriti termin za razgled.

Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, "glampingom" - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu.


Camp Rehut je ocijenjen kao najbolji mali kamp u Hrvatskoj po ocjenama gostiju na Tripadvisoru. Iz konobe Jadran moguća je gratis dostava hrane u vašu mobilnu kućicu u kampu.

Pearl Suite 
Pearl Suite mobilna kućica površine je 18,80 m2. Organizirana je kao studio i idealna je za parove. Ima bračni ležaj 160x200 cm. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. Uz kuhinju je sofa, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 2 osobe.


Twilight Deluxe
Twilight Deluxe je površine 35,00 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je pult za jelo, sofa i komoda, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Jade
Jade mobilna kućica površine je 35,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo, sofa na razvlačenje (ležaj 140x200 cm), flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. 


Onyx
Onyx mobilna kućica površine je 34,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s ležajem na kat, oba dimenzija 70x200 cm. Ima jednu kupaonicu, i jedan toalet. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo, sofa, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Adria 
Adria mobilna kućica površine je 30,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo, sofa na razvlačenje (ležaj 110x200 cm), flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica ima ugrađen konverter, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Mirta
Mirta je površine 35,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s ležajem na kat, gornji 70x200 cm, donji 140x200. Kućica ima jednu kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo sa stolicama, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama, te ležaljkama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 5 osoba.


Sunset 
Sunset mobilna kućica površine je 22,40 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Ima jednu kupaonicu i jedan toalet. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo uz sofa na razvlačenje (ležaj 120x200 cm), flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica ima konverter, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Aurora
Aurora mobilna kućica površine je 29,00 m2. Ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a drugu s dva ležaja 70x200 cm. Ima jednu kupaonicu. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je stol za jelo uz sofu, flat TV. Ispred mobilne kućice je natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica ima konverter, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. Mobilna kućica prima ukupno 4 osobe.


Gardenia
Gardenia površine je 35,40 m2. Ima tri spavaće sobe, jednu s bračnim ležajem 150x200 cm, a druge dvije s dva ležaja 70x200 cm. Kućica ima dva toaleta i jedan tuš. Kuhinja je opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, te posuđem za pripremu i posluživanje jela. U dnevnom boravku je klupa sa stolom i stolicama za jelo, flat TV. Ispred mobilne kućice je prostrana natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Kućica je vrhunski dizajnirana, s ugrađenim konverterom, pa je zbog odlične toplinske izolacije ugodna za boravak i ljeti i zimi. Kućica prima ukupno 6 osoba.