Rano ljetno wellness iskustvo u Vodicama na 3 dana/2 noćenja s doručkom i coffee breakom te košarom voća u hotelu Stella Maris za 2 osobe...samo 889 kn! Djeca do 6 godina GRATIS!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vrstu smještaja u Superior ili Moderate sobi! Kupon vrijedi isključivo do 30.06.2020.

Ponuda uključuje : 3 dana/2 noćenja u Superior dvokrevetnoj sobi ili 3 dana/2 noćenja u Moderate dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more, 2x buffet doručak + kava po želji + piće dobrodošlice + košara s voćem + 2x coffee break + kolač dana, besplatan parking i neograničen wi-fi i parking!


Hotel Stella Maris 

Hotel Stella Maris nalazi se na ulazu u grad Vodice, u mirnom području nedaleko od plaža i centra mjesta. Ovaj šarmantni hotel mješavina je modernog i tradicionalnog s lijepim detaljima.


Hotel Stella Maris ima 24 soba na tri etaže, s pogledom more i otoke ili na dvorište.
Ovaj šarmantni hotel mješavina je modernog i tradicionalnog s lijepim detaljima.

Hotel Stella Maris ima tri kategorije soba - classic, moderate i superior. Naš cilj je da se naši gosti osjećaju kao kod kuće u ovom šarmantnom i ugodnom raspoloženju hotela Stella Maris.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


Superior soba

Udobna prostrana soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta i francuskim prozorima s pogledom na more.
Superior sobe su smještene u 1. ili 2. katu, najprikladnije za parove s djecom, jer svaka soba ima kauč koji se može koristiti kao ležaj. Superior sobe su prostrane i udobne, opremljene tušem, francuskim prozorima s pogledom na hotelski vrt ili Jadransko more. Sve sobe su klimatizirane i imaju TV ravnog ekrana s međunarodnim TV kanalima, udoban bračni krevet ili dva kreveta za 1 osobu (na zahtjev) i ormar. Besplatne toaletne potrepštine dostupne su u svakoj sobi.


O VODICAMA...

Razvedenost obale, s brojnim otocima, čine grad još atraktivnijim.
Njegove ljepote upoznat ćete šetajući ulicama i trgovima starim šest stoljeća. Osim toga, u Vodicama ćete uvijek naći bogatu ponudu zabavno-ugostiteljskih i rekreacijskih sadržaja.

Obavezna prethodna (prije kupnje kupona) rezervacija i provjera željenog termina 022440881, a nakon kupnje kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: info@stellamaris.hr!