Udahnite čisti zrak i divite se Plitvičkim jezerima! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom + večera u Hotelu Lyra 4*, sve za dvoje+djeca do 12 god. GRATIS! Promatrajte zvijezde iz teleskopa, samo 1349 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket za idilični odmor uz nevjerovatan popust od 50% uključuje i gratis večeru te mnoštvo pogodnosti! Zdravlje na prvom mjestu uz Vašu privatnost! Na raspolaganju su Vam: teleskop za promatranje zvijezda, korištenje teretane, piće dobrodošlice, svakog dana turska kava ilii čaj! Kupon vrijedi od 01.07.20 do 30.12.20.

Hotel Lyra Plitvice s 4* je dizajniran u opuštajućem zelenom okruženju u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Arhitektski imajući na umu potrebe putnika 21. stoljeća, savršeno je odredište od kojeg će istraživati ​​ovaj fascinantni dio Europe.


Hotel se može pohvaliti nizom mogućnosti za lagodan odmor: od teretane i wellness prostora, do modernog bara i restorana u kojima se poslužuju ukusna domaća jela i naravno, nezamislivo ugodne sobe. Štoviše ima na raspolaganju Vam je i besplatno parkiranje.


Smještaj je dvokrevetnoj superior sobi s terasom veličine 27 m2! Djeca do 12 godina u sobi s roditeljima bez dodatnog kreveta besplatno!


Lyra je bila katalizator promjena, obnavljajući seosko gospodarstvo i okupljajući sve etničke zajednice. Neprestano tražimo načine podrške lokalnoj zajednici i potičemo ih da nam se obrate i sudjeluju u našim projektima.


Naša se hrana dobiva lokalno kad god je to moguće, a poljoprivrednici i pekari iz cijele regije imat će priliku ponuditi svoje proizvode našim gostima. Također smo tražili da zaposlimo ljude iz različitih zajednica, uključujući i preko granice u Bosni, kako bi njihov život i našu budućnost bili svjetliji.


Bilo da je to radionica, konferencija, sastanak ili poticaj, Lyra Hotel je savršeno mjesto za vaš sljedeći poslovni događaj. Dvije moderne dvorane za sastanke s vrhunskom opremom, ukusnom domaćom hranom i pićem koji se poslužuju u hotelskom restoranu i za vrijeme pauze za kavu, prostrani vrtni prostor za timske aktivnosti i na sve to mjesto, ljubazno i ​​iskusno osoblje...


ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@lyraplitvice.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati. Ukoliko recepcija ne radi kontaktirajte htel na mobitel: 091 225 5444!